Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 15 mei 2020

Moord op Ibiza: nieuwe serie van La Casa de Papel-bedenker nu op Netflix

Gezien het enorme succes van La Casa de Papel zullen veel mensen de naam Álex Pina wel eens gehoord hebben. Hij is de showrunner en is daarmee voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van de Netflix-knaller. Maar hij werkt daarnaast ook aan andere projecten. Eén daarvan is de nieuwe serie White Lines en deze staat nu op Netflix.

De Netflix Original White Lines gaat het over een legendarische dj uit Manchester. Zoals veel van zijn collega’s vliegt hij in de zomer naar Ibiza om daar te draaien in de zon. Heerlijke tijd, maar dan verdwijnt hij. Het Spaanse feesteiland wordt afgespeurd, maar de dj lijkt van de aardbodem verdwenen. Totdat twintig jaar later zijn lichaam opeens weer opduikt.

Nieuwe serie van La Casa de Papel bedenker

Zijn zus stapt direct op het vliegtuig om deze zaak tot de bodem uit te zoeken. Ze wil antwoorden en ontdekken wat er nu echt met haar broer gebeurd is. Aan de politie heeft ze weinig en dus gaat ze zelf op onderzoek uit. Al snel belandt ze in de wereld van dansclubs en discotheken. Deze lijkt op het eerste oog gezellig en feestelijk, maar kent ook een donkere kant.

Drugs, geweld, leugens, criminaliteit en nog veel meer ellende. Toetreden tot deze wereld kan alleen als je bereid bent om je handen vuil te maken. Maar ze moet wel om erachter te komen wat er twintig jaar geleden met haar broer gebeurd is. We kunnen ons dus gaan opmaken voor opnieuw een ongekend spannende Netflix Original van La Casa de Papel showrunner Álex Pina.

White Lines nu op Netflix

Grote kans dat je het vierde seizoen van La Casa de Papel al gebinged hebt en wel weer toe bent aan wat nieuws. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. White Lines staat namelijk nu voor je klaar op Netflix.

Zoek je nog iets anders spannends om te kijken? Check dan ook vooral deze Hollandse thrillers op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moord op Ibiza: nieuwe serie van La Casa de Papel-bedenker nu op Netflix
Sluiten