Smeerbare whisky: de manier om ’s ochtends toch aan de whisky te gaan

Heb je altijd al een lekkere Johnny Walker of Famous Grouse willen drinken in de ochtend, maar was je bang dat iedereen je dan een alcoholist zou vinden? Daar is nu een oplossing voor met de komst van een wel erg bijzonder ontbijtproduct: whisky marmelade.

De smeerbare versie van onze favoriete drank voor op brood is het perfecte cadeau voor de echte liefhebber. Het is gemaakt van echte whisky en smaakt net zo warm donker en rond als de real deal. Dat is nog eens wat anders dan ontbijten met cornflakes of een boterham met pindakaas.

Whisky op je brood

De maker van het smeersel is overigens de Britse online detailhandel Firebox. Dit bedrijf komt wel vaker met opmerkelijke producten. Zo hebben ze eerder al smeerbaar bier en Pornstar Martini voor op brood op de markt gebracht. De whisky marmelade is online te bestellen voor de schappelijke prijs van elf euro. Als je geen zin hebt om het spul te bestellen dan kun je het ook heel makkelijk zelf maken, check het filmpje hieronder voor uitleg.

How to make the ULTIMATE Whisky Marmalade

Making your own marmalade isn’t as hard as you think. We have a quick video to show you how easy it is. For the full recipe, head here; http://bit.ly/2o2RdlI

Hou je het toch liever bij whisky in vloeibare vorm? Dan kun je hier wat inspiratie opdoen voor de aankoop van je volgende fles.

Reageer op artikel:
Smeerbare whisky: de manier om ’s ochtends toch aan de whisky te gaan
Sluiten