Door Schotland reizen, whisky drinken en betaald krijgen? Het kan!

Whiskyliefhebbers zeg je huidige functie maar op, want wij hebben zojuist je droombaan gevonden. Het enige wat je moet doen is rondreizen door Schotland en bezoekjes brengen aan distilleerderijen om hun producten te proeven. Je hoeft verder geen ervaring te hebben en de enige eis is dat je boven de achttien jaar bent. Dit is de beste baan ooit!

Als je aangenomen wordt, ga je werken voor StagWeb.co.uk. Dit is een Engelse website die toffe evenementen en reizen voor mannen organiseert. In hun aanbod vind je natuurlijk ook de nodige whisky gerelateerde activiteiten, waaronder een reis door Schotland. Tijdens deze trip ga je langs verschillende distilleerderijen om hun waren te proeven, maar deze locaties moeten wel eerst getest worden.

Manners slijterij: 5 overheerlijk en goed betaalbare whisky’s

De droombaan als je van whisky houdt

Daarom zijn ze nu op zoek naar een part-time whiskydistilleerderij-tester. Iedereen die achttien jaar is of ouder kan zich aanmelden voor deze functie. Je hoeft niet eens een groot whiskykenner te zijn. Ze zoeken gewoon een liefhebber die het ziet zitten om te reizen en betaald te krijgen voor het drinken van het koperkleurige drankje. Mooier gaat het gewoon niet worden.

Lijkt deze functie je wel wat, klik dan hier voor de vacature. Je hoeft ook geen lange brief te schrijven. Het enige wat ze van je willen, is dat je in honderdvijftig worden vertelt waarom jij geschikt bent voor deze functie. Nou, dat gaat wel lukken toch?

Reageer op artikel:
Door Schotland reizen, whisky drinken en betaald krijgen? Het kan!
Sluiten