Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 13 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Zombie Captain America: Disney+ geeft voorproefje op Marvel’s What If…?

Het Marvel Cinematic Universe gaat de komende jaren flink uitgebreid geworden, dankzij Disney+. De gloednieuwe streamingdienst krijgt zijn eigen originele series. Series die niet onder hoeven te doen voor de films, en er zelfs direct op inhaken.

Marvel’s What If…?

Gelukkig biedt de streamingdienst ook ruimte voor andere Marvel-projecten. Projecten die het uitgebreide universum uit de comics kunnen verkennen, zonder last te hebben van de films. Een grote favoriet onder de fans in de comics zijn de ‘What If…?’-reeksen. Comics waarin schrijvers de meest bizarre scenario’s kunnen bedenken. Alles kan, van Hulk als Doctor Strange en Nazi-zombies tot de Spider-Man van 2300.

Goed nieuws: er komt een officiële What If…? animatieserie naar Disney+. In 23 losstaande afleveringen vertelt The Watcher (Jeffrey Wright) je hoe het MCU op specifieke momenten een totaal andere kant op had kunnen gaan. Perfect materiaal voor fans van de films dus. Ook tof: de meeste sterren uit de Marvel films spreken ook hier de stemmen van hun personages in.

Voorproefje op Disney+

De lancering van Disney+ kwam ook gepaard met een voorproefje op de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. De special genaamd Expanding the Universe geeft onder andere de eerste beelden vrij van de What If…?-serie.

We zien T’Challa, Black Panther dus, als Star-Lord, een zombie Captain America die Bucky Barnes aanvalt, een kleine Steve Rogers met mech-armor en andere bizarre alternatieve versies van het MCU voorbij komen. Gelukkig hoef je geen Disney+ te hebben om de beelden te checken, want ze staan ook op Twitter. Check ze hieronder:

Avengers Daily! on Twitter

T’Challa as Star-Lord in Marvel’s What If series.. https://t.co/KxL7FlEju3

Balvin “PORTER” Bridges on Twitter

The Winter Soldier going against Zombie Cap in Marvel’s WHAT IF. #DisneyPlus https://t.co/nF2BCG9vBt

Balvin “PORTER” Bridges on Twitter

Last but not least, narrating the WHAT IF animated series will be The Watcher, voiced by Jeffrey Wright. #DisneyPlus https://t.co/jVObgVeFyG

MCU Direct on Twitter

Here’s the first footage from the animated WHAT IF…? series showing Captain Carter in action! (via @LordBalvin) https://t.co/Qqm8f9MYkB

2021

De animatiestijl oogt in sommige shots ietwat cheap, maar hopelijk weet het eindresultaat indruk te maken. Voor we die conclusie kunnen trekken, moeten we nog even geduld hebben. What If…? komt namelijk pas in 2021 naar Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zombie Captain America: Disney+ geeft voorproefje op Marvel’s What If…?
Sluiten