HBO’s heftige trailer voor Westworld seizoen 3 toont nieuwe wereld

Over een maand gaat het derde seizoen van Westworld van start, na Game of Thrones de grote hitserie van HBO. De nieuwste trailer is al een achtbaanrit an sich, met onder andere Aaron Paul!

In het derde seizoen stappen we namelijk eindelijk uit het park. Oftewel, we gaan te zien krijgen hoe de echte wereld eruit ziet.

Westworld seizoen 3

“Ik ben in deze wereld geboren en mijn eerste herinneringen eraan zijn pijn,” aldus Dolores (Evan Rachel Wood) terwijl ze een nieuw realm betreedt. “Voor mijn soort was er één plaats waar we nooit mochten komen, één plaats die we nooit mochten zien: jullie wereld.”

Vervolgens zien we een drone die over het water vliegt, richting een futuristische stad. Opeens gaan we van voornamelijk een Western-setting naar een science-fiction stad. Een groot contrast dat Westworld juist zo uniek maakt: hoe vaak zie je series die zo vaak wisselen van setting?

Aaron Paul

Naast Evan Rachel Wood keren ook Thandie Newton, Tessa Thompson, Ed Harris en Jeffrey Wright weer terug voor seizoen 3. Een bekende nieuwkomer is Aaron Paul, die samen met onder andere Vincent Cassel, Lena Waithe, Marshawn Lynch en Tommy Flanagan de cast komt versterken.

In de trailer zien we een interactie tussen Dolores en het personage dat door Aaron Paul gespeeld wordt: ‘Ze hebben je in een kooi gestopt, besloten wat je leven gaat zijn. Ze hebben hetzelfde met mij gedaan, ‘ aldus Dolores.

Ze zal op moeten passen in de echte wereld, want Maeve (Thandie Newton) is naar haar op zoek met maar één doel: Dolores vermoorden. Gelukkig heeft ze zelf ook een plan: “De nieuwe goden komen eraan. Ze zijn erg boos.”

15 maart gaat HBO los

Westworld wordt geproduceerd door Jonathan Nolan, Lisa Joy, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson en Denise Thé. Jonathon Nolan is overigens de broer van Christopher Nolan, de topregisseur achter Inception, Insterstellar en talloze andere meesterwerken.

Op 15 maart gaat het derde seizoen van Westworld van start, dus je hebt nog een kleine maand om de eerste twee seizoenen te bingen. Wees gerust: die zijn een stuk beter dan het laatste seizoen van Game of Thrones…

Reageer op artikel:
HBO’s heftige trailer voor Westworld seizoen 3 toont nieuwe wereld
Sluiten