Weekendjes weg van de familie Momoa zijn awesome

Quality time met de fam. Zo af en toe is dit gewoon nodig, want in alle hectiek van het dagelijks leven kan het wel eens gebeuren dat je een langs elkaar heen leeft. Je kunt kiezen voor een korte city trip of een paar dagen in een hutje op Texel, maar je kunt ook gewoon heel bruut rotsen gaan beklimmen in het noorden van Spanje natuurlijk.

Jason Momoa is bekend van rollen als Khal Drogo in Game of Thrones en die van Conan the Barbarian en gaat vanaf heden het personage Aquaman vertolken in alle superheldenfilms die gaan uitkomen. Deze man – of eigenlijk is de term manbeast meer van toepassing – is getrouwd met Lisa Bonet uit The Cosby Show en heeft samen met jaar twee kids ter wereld gebracht. De appel is bij de Momoa’tjes niet ver van de boom gevallen, want beide kinderen zijn eigenlijk het best te omschrijven als een kleine Tarzan en Jane.

Dit avontuurlijke gezin is niet het gezin wat een weekendje all-inclusive op een strand gaat liggen bakken, nee de Momoa’s kiezen liever voor wat meer actie. Het ‘we-gaan-rotsen-in-Spanje-beklimmen-en-als-het-even-kan-zonder-shirt-aan’ soort van actie. Op de laatste familietrip heeft Jason zijn vriend Chris Sharma (beste rotsbeklimmer van de wereld) uitgenodigd en deze beste man heeft bovenstaande toffe beelden gemaakt. Kan er in elk geval een fotoalbum gemaakt worden.

Mocht je trouwens nog niet op de hoogte zijn geweest van de ongelofelijke bruutheid van de man waarvan wij denken dat we nog heel veel meer van hem gaan zien in de toekomst, check dan vooral ook even onderstaand filmpje. Wat een baas.

Reageer op artikel:
Weekendjes weg van de familie Momoa zijn awesome
Sluiten