Joris van Velzen
Joris van Velzen Sneakers 23 jun 2014
Leestijd: 2 minuten

How to wear: Sneakers onder een pak

Een goed pak met sneakers is voor sommigen nog een groot taboe. Toch wordt dit beeld regelmatig doorbroken en zien velen hierin een toffe combinatie voor de wat minder formele gelegenheden. Stijl heeft alles te maken met durven. Mannen gaan steeds vaker op hun sneakers naar hun werk en weten hierbij in combinatie met hun outfit een geslaagde brug te slaan tussen formeel en informeel. Genoeg reden om deze combinatie met hoge potentie uit te lichten. Zo draag je sneakers onder een pak.

Sneakers onder een pak

De regels

De combinatie van een pak met sneakers heeft duidelijke regels. De sneakers moeten geen felle kleur hebben, laat staan meer dan twee kleuren. Ga voor wat donkere kleuren, die zowel het pak kunnen aanvullen als matchen. Dikke zolen zijn een ‘no go’ bij deze combinatie en luchtgaten of een mesh-structuur in de schoenen raden wij sterk af. Ga voor sneakers met een clean look. Wil je toch wat kleur aanbrengen, doe dit dan in details zoals de veters.

De gelegenheid

Een outfit waarbij casual en formeel wordt gecombineerd zien we steeds vaker. Het voordeel van sneakers onder een pak is dat het pak vaker uit de kast kan worden gehaald. Met deze stijl behoud je een stijlvol voorkomen. We willen namelijk graag stijlvol de deur uitstappen, maar niet altijd in zakelijke hoedanigheid. Het is ideaal voor feestjes, waardoor je dankzij de sneakers makkelijk de dansvloer kunt betreden, maar ook op je werk, afspraken en het betere dagje uit kun je deze combinatie perfect dragen.

Toffe sneakers die je onder een pak kan dragen

Wij zijn, mits de juiste schoenen en gelegenheid worden gekozen, groot fan van deze combinatie. Vandaar dat wij het internet afstruinden voor de tofste sneakers onder het pak. Zoals je ziet, geen felle kleuren, geen luchtgaten en geen dikke zolen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
How to wear: Sneakers onder een pak
Sluiten