Redactie
Redactie Clothing 2 mei 2016

How to wear: de Jogger pants

Een aantal jaar geleden was het nog ondenkbaar dat je jogger pants zou dragen buiten de veilige muren van je huis. Maar zie hier: de broek is geëvolueerd en combineert nu comfort met een veel grotere draagbaarheid.

Jawel, een stijlvolle broek, maar met het comfort en de stof van een joggingbroek: de broek waar je normaal de zondagen in doorbrengt, is nu op een maandag goed te dragen in combinatie met een shirt, colbert en een fraai paar sneakers of derby’s.

De jogger pants zijn vaak chino- of dressy-achtige broeken met een behoorlijke stretch. De broekspijpen zijn tapered en voorzien van een elastische band. Je hebt ze in verschillende kleuren en soorten stoffen. Wol en katoen zijn veelvoorkomend. De jogger pants doen in uitstraling niet onder voor reguliere chino’s of pantalons, vanwege het feit dat zij een soortgelijke dress look hebben.

Draag jij jogger pants of overweeg jij een paar aan te schaffen, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat je niets hebt om deze broek bij te dragen, want hij zal goed te combineren zijn met andere items die jij normaal draagt op je chino’s of pantalon. De joggers komen in verschillende soorten waardoor je in staat bent om zelf een keuze te maken die past bij jouw stijl: van dressy tot streetwise.

Reageer op artikel:
How to wear: de Jogger pants
Sluiten