We geven jaarabonnementen voor PlayStation Now weg

Een PlayStation 4 is een absolute verrijking voor je leven. Lekker na het werk bijkomen met een potje FIFA 20, samen met vrienden online losgaan in Call of Duty: Modern Warfare of het nieuwste avontuur van Assassin’s Creed beleven. Maar er zijn meer mogelijkheden om alles uit je PlayStation 4 te halen, met bijvoorbeeld PlayStation Now.

PlayStation Now is ooit begonnen als een streaming-only service die vooral de mogelijkheid bood om PlayStation 3-games op je PS4 te spelen. Vandaag de dag is het echter veel meer. Zo kun je veel PlayStation 4 games downloaden en spelen (de streaming-optie blijft) en daarbij heb je veel meer dan enkel games die een paar jaar oud zijn. Een aantal van die titels kun je lekker samen met vrienden of familieleden spelen. Ideaal voor tijdens de kerst wanneer je geen zin hebt in Monopoly.

Win PlayStation Now

Op het moment dat deze actie live gaat, zijn er een aantal zeer toffe games die je gelijk kunt spelen. Voor een aantal moet je snel zijn. Games als God of War, Uncharted 4, Grand Theft Auto V en Infamous Second Son zijn tot en met 2 januari slechts beschikbaar. Voor andere games als Persona 5 en Shadow of War heb je iets meer de tijd. Deze zijn tot en met 4 februari beschikbaar. En binnenkort komen hier weer een paar titels bij die dan een maand of drie te spelen zijn. Dat is voor de meeste games meer dan genoeg.

PlayStation Now
Een aantal games die beschikbaar zijn (Bron: PlayStation)

En dan heb je ook nog een groot aantal titels die voor een lange tijd beschikbaar zijn, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je het wilt gaan spelen. Er is een aanbod van honderden games. Natuurlijk, niet elke game is even goed, maar doordat je de games in eerste instantie kunt streamen, kom je al snel genoeg er achter of een titel iets voor jou is.

Mocht je in het bezit zijn van een PlayStation 4 en wel eens aan de slag willen gaan met PlayStation Now, dan hebben we dus goed nieuws. We hebben maar liefst vijf jaarabonnementen in de aanbieding met een waarde van 60 euro. Bij één van die abonnementen doen we er ook nog een blauwe controller bij, zodat je echt goed samen kunt spelen. Het gaat overigens om een fysieke kaart, dus wellicht dat we die nog op tijd op kunnen sturen, zodat je hem als kerstcadeau onder de boom kunt leggen. Als je daar kans op wilt maken, dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijs. Succes alvast!

Reageer op artikel:
We geven jaarabonnementen voor PlayStation Now weg
Sluiten