Redactie
Redactie Stuff 4 jun 2018

Betaalbare, elektrische fiets van Hollandse bodem: de WATT e-bike

Met regelmaat zie je elektrische fietsen (e-bikes) op Manners verschijnen, maar zelden zijn ze betaalbaar. De Bredase ondernemers Frans van Nomden en Marc Jacobs van WATT Mobility maken daar verandering in door een lichtgewicht, design én betaalbare elektrische fiets op de markt te brengen.

Frans Nomden: “We zochten naar de combinatie van design fietsen mét e-bike technologie. Zonder dat duidelijk is dat het om een elektrische fiets gaat of dat er een mega-prijskaartje aan vastzit. Want dan is de lol er snel van af. Deze fiets maakt het mogelijk dat iedereen er over vijf jaar een heeft.”

WATT elektrische fiets

De lichtgewicht design WATT Fiets is speciaal ontwikkeld voor inwoners van steden. De accu die bij andere elektrische fietsen vrijwel altijd goed zichtbaar is, is slim verstopt in het frame. Ook als de fiets niet aan staat, kun je er makkelijk mee fietsen. Een gemiddelde rit met een fiets door de stad is 2,8 kilometer, maar dankzij de accu die zo’n veertig tot zeventig kilometer meegaat, pak je ook voor die winkel aan de andere kant van de stad de fiets in plaats van de auto. Goed voor jou, goed voor het milieu.

WATT Elektrische fiets

Cut out the middleman

Vanaf 1100 euro koop je het instapmodel van de WATT Fiets. Die scherpe prijs is mede mogelijk doordat de WATT Fiets alleen online en rechtstreeks aan de consument worden verkocht.

Reageer op artikel:
Betaalbare, elektrische fiets van Hollandse bodem: de WATT e-bike
Sluiten