Redactie
Redactie Stuff 9 januari 2019

Wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone

Dat Apple elk jaar een nieuwe serie iPhones op de markt brengt, is geen geheim. Wat de 2019 iPhone-collectie gaat bieden, is dat wel. The Wall Street Journal zegt desondanks betrouwbare informatie te hebben opgevist.

Volgens het kwaliteitsmedium kunnen we dit jaar drie iPhones verwachten. Naar verluidt vind je op de achterkant van het duurste model drie camera’s. Een render van dit model lekte ondanks al uit. De betrouwbaarheid van deze afbeelding is discutabel, maar rijmt wel met de publicatie van The Wall Street Journal. De render toont een vrij intens camarablok met drie lenzen en twee flitsers. Wat de functie van die camera’s precies is, wordt niet duidelijk uit de documentatie.

Iphone 2019

In tegenstelling tot hetgeen The Wall Street Journal beweert, zette Apple dit jaar met de iPhone XR juist in op een enkele camera die dankzij slimme software juist veel kunsten vertoont. Google laat met de Pixel-smartphones (in Nederland niet beschikbaar) eenzelfde soort truc zien. De geruchten verraden een groothoeklens, zoals je kent van GoPro-camera’s. Of dit werkelijkheid gaat worden is discutabel, het blijven immers geruchten.

Drie nieuwe telefoons: iPhone XI, XI Max en iPhone XR 2019

Techmagazine WANT schrijft dat we, naar verluidt, de onderstaande drie iPhones kunnen verwachten. Ook schrijft de titel dat de basis van de nieuwe iPhones al is vastgesteld, dus dat de gelekte documenten en geruchten zomaar kunnen kloppen. Uit het verleden hebben we geleerd dat verwachtingen op het laatste moment toch anders uitpakken.

  • iPhone XI Max: OLED scherm, driedubbele camera
  • iPhone XI: OLED scherm, dubbele camera
  • iPhone XR 2019: OLED scherm, dubbele camera

 

Reageer op artikel:
Wat we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone
Sluiten