Kyara Spierings
Kyara Spierings Liefde & Seks 1 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit is waar vrouwen op letten in hun zoektocht naar een one night stand

Over het algemeen is wel bekend wat vrouwen zoeken in een man, maar wat als het puur en alleen om plezier gaat. Hoe ziet de ideale one-night stand eruit? Op die vraag is nu een antwoord dankzij Clue. Via deze app, waarmee vrouwen hun vruchtbaarheid kunnen meten, is onderzocht wat vrouwen zoeken in een avondje plezier. De interessant uitkomst daarvan lees je hieronder.

Allereerst kan het vooroordeel dat alleen mannen een one night stand willen de prullenbak in, want er zijn een heleboel vrouwen die ook wel eens zin hebben in een leuke avond. In het onderzoek zijn zo’n 68.000 heteroseksuele vrouwen bevraagd over wat zij zoeken in een one-night stand. Pak pen en papier, want hier kan je wat mee.

Je moet voor een one night stand glad zijn, letterlijk

Uit het onderzoek bleek dat vrouwen voor een one night stand de voorkeur geven aan korte kapsels en een kale borst. Het kost misschien even wat moeite, maar niemand heeft gezegd dat het gemakkelijk gaat worden. Gewoon een scheermesje mee onder de douche en glad scheren die handel.

Vrouwen houden van lang

We hebben het in dit geval dan wel over de lichaamslengte. Waarom juiste lange mannen populair zijn, wordt niet duidelijk. Misschien omdat je gemakkelijk gezien wordt? Hoe het zit met de lengte van specifieke lichaamsdelen wordt in het onderzoek niet onthuld.

Zo standaard en doorsnee mogelijk

In hun jacht naar een one night stand blijken vrouwen te zoeken naar een man met een doorsnee lichaam. Als het aankomt op een nachtelijk avontuurtje willen vrouwen een man die ‘gewoon normaal’ is. Spreekt het lang-zijn misschien wat tegen, maar het is wel goed nieuws voor alle mannen die niets bijzonders hebben. Lekker doorsnee zijn is prima.

Een one night stand is geen gelul, maar actie

Ook heel fijn: vrouwen houden niet van alle small talk. Probeer niet om indruk te maken of intelligent te lijken, want daar zijn vrouwen niet naar op zoek voor die ene nacht. Bij een one night stand gaat het nu eenmaal niet om de inhoud. Maak daar gebruik van en durf direct te zijn. Dat vergroot aan de ene kant de kans op een blauwetje, maar ook je kans op succes.

Mocht je succes hebben? Check dan hier snel wat vrouwen in bed willen zien (en horen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is waar vrouwen op letten in hun zoektocht naar een one night stand
Sluiten