Redactie
Redactie Liefde & Seks 30 apr 2014

Wat veel vrouwen niet begrijpen aan mannen

Het is niet gebruikelijk dat wij ons in een artikel richten tot vrouwen. Wij zien ons echter als jouw maat en dus treden wij als zodanig op wanneer wij signaleren dat je wellicht hulp behoeft. In dit geval behoeven wij mannen geen hulp, maar de dames. Jij hebt wellicht alleen een beetje hulp nodig om de boodschap over te brengen. Aangezien de meeste dames niet vies zijn van een beetje (goedbedoelde) amateurpsychologie, mogen wij deze spreekwoordelijke bal ongetwijfeld terugkaatsen. Foto header: Courtney Carmody

Daten kan knap lastig zijn. Los van het feit of de klik er wel is of dat je elkaar te bieden hebt wat gezocht wordt, is het allereerst van belang om op dezelfde golflengte te zitten. Hier gaat het vaak al fout, signaleren wij. Namens ons heren willen wij jullie dames graag duidelijk maken dat wij hard to get spelen niet serieus nemen. En dit is waarom niet:

Hard to get spelen werkt niet

De naam zegt al veel: hard to get spelen. Spelen. Mannen zijn lang niet zulke complexe wezens als veel vrouwen denken. Wie hard to get speelt, maakt allerlei regeltjes en probeert, niet zelden krampachtig, om interessant of ongrijpbaar over te komen. Ja, wij houden van een uitdaging, maar wel eentje die van nature komt. Het risico met hard to get spelen is dat de man die de vrouw probeert te verleiden – om het maar eens onomwonden te zeggen – meer geïnteresseerd raakt in de jacht dan in de prooi. Geloof ons dames, het leeuwendeel van de mannen gaat vol voor authenticiteit. Wat denk je dat er gebeurt wanneer je jouw hard to get masker afzet? Hij wil niet met je door. Mannen zijn op dit moment echt niet altijd de klootzakken waarvoor zij worden gehouden. Nee, je hebt je anders voorgedaan dan je bent.

Foto: Guian Bolisay

Laten wij stellen dat het verschil tussen hard to get spelen en een uitdaging bieden schuilt in het feit of iets oprecht is of niet. Wij heren zijn dus echt niet vies van een spannende uitdaging. Wat is dan die uitdaging? Hard to get minus het spelen: een zelfverzekerde, aantrekkelijke en intelligente vrouw. Een man houdt van zo’n vrouw. En zo’n vrouw ben je of ben je niet: die hoef je niet te spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat veel vrouwen niet begrijpen aan mannen
Sluiten