Redactie
Redactie Films & Series 25 dec 2017

Wat is er met de acteurs uit ‘Home Alone’ gebeurd?

Elke jaar, maar écht elk jaar, wordt de kerstfilm weer lineair uitgezonden en massaal gestreamd. Het eerste deel stamt uit 1990 en is daarmee al 27 jaar oud! Home Alone 2: Los in New York verscheen twee jaar later en viert dit jaar z’n 25-jarige verjaardag. Elk jaar rijst bij ons weer de vraag: hoe gaat het nu met de acteurs uit Home Alone? We zochten het uit. 

Macaulay Culkin

De aftrap is natuurlijk voor Kevin McCallister, die ook in het echte leven nogal een onruststoker bleek. Na een succesvolle carrière als kind acteur in Home Alone, Richie Rich en Uncle Buck verscheen Culkin ook op latere leeftijd regelmatig in de pers. Dit onder meer vanwege zijn relatie met Mila Kunis (hoe dan?), zijn vriendschap met Michael Jackson en z’n vermeende drugsgebruik. Na Richie Rich uit 1994 speelde hij pas vanaf 2003 weer in een aantal films, maar niks noemenswaardig. In 2013 werd hij frontman van een Velvet Underground-coverband genaamd The Pizza Underground. Inmiddels schijnt hij zichzelf weer op de rit te hebben.

Toen
Nu

John Heard

Heard speelde Peter McCallister, de vader van het Home Alone-gezin. Nadien speelde hij in een tiental, niet bijzondere bekende, films. Succesvoller was hij in series als NCIS, Entourage, Prison Break en The Sopranos. Als vader van drie kinderen stierf hij afgelopen zomer aan een hartaanval. Hij werd dood gevonden in een hotelkamer.

Toen
De afgelopen jaren

Joe Pesci

Joe Pesci werd bekend als gangster in het fantastische Goodfellas en speelde in klassiekers Raging Bull en Once Upon a Time in America, maar besloot daarna zijn humoristische kant te ontdekken in Home Alone. Vervolgens verscheen hij in een aantal komedies, speelde hij opnieuw naast zijn goede vriend Robert de Niro in Casino en kun je hem kennen uit Lethal Weapon. Inmiddels is hij gepensioneerd en speelt hij graag een potje golf.

Toen
Nu

Daniel Stern

Na zijn hilarische rol als Marv, verscheen Daniel Stern in ’90s hit City Slickers. Ook nu is hij nog altijd actief als acteur, met rollen in House of Lies en HBO’s Gettin On op zijn CV.

Toen
Nu

Kieran Culkin

Wat niet veel mensen weten is dat het neefje van Kevin in Home Alone door zijn echte broertje werd vertolkt. Inmiddels heeft Kieran aardig wat aangename rollen op zijn naam staan, waaronder in This Is Our Youth en het tweede seizoen van hitserie Fargo.

Toen
Nu

Devin Ratray

Het meest irritante karakter uit Home Alone was natuurlijk Buzz. Karma is a bitch, want qua uiterlijk is ‘ie er niet echt beter op geworden. Wel speelde hij rollen in Royal PainsLaw & OrderLouie en Elementary.

Toen
Nu

Catherine O’Hara

Heeft haar plek in de filmgeschiedenis verdiend met de legendarische “KEVIN”-schreeuw. Toen een prachtige vrouw en daar is niks aan veranderd. Ook zij is nog altijd actief als actrice.

Toen
Nu

Donald Trump

Toen had hij slechts een bijrolletje, nu is hij de meest gevreesde leider in de vrije wereld. Het leven kan raar lopen.

Toen
Nu
Reageer op artikel:
Wat is er met de acteurs uit ‘Home Alone’ gebeurd?
Sluiten