Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 24 dec 2018

Wat deed jij toen je 25 was? Johnny de Mol en Akram delen hun inspirerende verhaal

De feestdagen staan voor de deur, 2018 ligt achter ons en we genieten de laatste week van het jaar van lekker eten, familie en vrienden. Daarnaast blikken we vooruit op 2019 met onze goede voornemens, alleen moeten we 2018 en de afgelopen jaren niet direct al vergeten. Johnny en Akram spreken voor het 25-jarige bestaan van Kia openlijk over hun leven in de onderstaande video, en dat brengt ook hen dichter bij elkaar. Samen komen ze dan ook tot de conclusie dat je het leven moet vieren, maar er ook af en toe bij stil moet staan.

Vier het leven, maar sta er ook bij stil

Naast het maken van de goede voornemens leent de aankomende week zich uitstekend om terug te blikken op 2018. Doe dit met je vriendin, beste maat of familie en bespreek de mooie en minder mooie momenten met elkaar. Zo komen ook jullie dichter bij elkaar en kun je die gedachtes meenemen in het nieuwe jaar.

Johnny de Mol en Akram Beiramvand gaven samen het goede voorbeeld en blikken in een mooi gesprek terug op hun 25e levensjaar. Beide personen beleefden in dat jaar hoogte- en dieptepunten. Johnny was veel aan het acteren en filmen, maar verloor wel een goede vriendin. Akram was op haar 25e activiste in Iran, werd gearresteerd en heeft een lange tijd in de gevangenis gezeten met alle gruwelijke gevolgen van dien.

Neem deze kerst een moment om met familie, vrienden of je vrienden te reflecteren op het jaar, mooie verhalen te vertellen en lastige momenten een plek te geven. Zo kun je 2019 alleen nog maar mooier maken. Bekijk hieronder de inspirerende video waarin Johnny de Mol en Akram terugblikken op het moment dat ze 25 waren.

The Power of 25 | Het verhaal van Johnny & Akram | Kia Motors Nederland

Dit jaar bestaat Kia 25 jaar in Nederland. En die 25, is een magisch getal. Op je 25e sta je midden in het leven. Wat deed jij toen je 25 was? Daarover gaat Johnny de Mol in gesprek met Akram Beiramvand. Bekijk hier hun inspirerende verhaal. Meer weten?

In samenwerking met KIA

Reageer op artikel:
Wat deed jij toen je 25 was? Johnny de Mol en Akram delen hun inspirerende verhaal
Sluiten