Disney+ onthult lineup 2020, inclusief verrassing voor Marvel fans!

Disney+ is explosief van start gegaan met The Mandalorian. De Star Wars serie deed het beter dan verwacht. Sterker nog, de serie versloeg op RottenTomatoes met gemak The Rise of Skywalker, de nieuwste Star Wars film.

Disney+ en Marvel

Nu die serie is afgelopen, val je als Disney+-abonnee een beetje in een gat. Ja, Disney heeft voor 2020 een aantal grote series op de planning staan, waaronder een Monsters Inc. animatieserie en een grootse comeback voor Lizzie McGuire, maar de gemiddelde Star Wars en Marvel fan zal daar niet een jaarabonnement voor afsluiten.

WandaVision

Dat beseffen de hoge piefen van de Grote Muis blijkbaar ook, want Disney heeft gisteren aangekondigd dat WandaVision al in 2020 naar Disney+ komt. Een opvallende aankondiging, gezien de ambitieuze Marvel serie aanvankelijk pas in 2021 uit zou gaan komen.

De serie volgt Scarlet Witch en Vision, ook in de serie gespeeld door respectievelijk Elizabeth Olsen en Paul Bettany. De Marvel-series die naar de streamingdienst komen zijn anders dan de shows die we van Netflix kennen. Net zoals bij The Mandalorian en Star Wars zijn de Marvel series namelijk net zo belangrijk als de films.

Disney+ WandaVision
Het eerste beeld van de serie (Bron: Marvel / Disney) Bron: Marvel / Disney

Sterker nog, Marvel heeft al bevestigd dat WandaVision directe impact heeft op Doctor Strange and the Multiverse of Madness, een film die vanaf mei 2021 in de bioscoop draait. Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt, maar Marvel fans kunnen dit jaar dus uitkijken naar twee peperdure producties op Disney+: Falcon and the Winter Soldier.

Voorproefje op 2020!

Hopelijk wordt er in de komende weken meer bekendgemaakt over WandaVision. In de tussentijd heeft Disney een behapbare video voor je klaar staan waarin je ontdekt wat je als abonnee van de streamingdienst te wachten staat in 2020. Check ook ons overzicht van alle DC en Marvel films er de komende jaren uitkomen!

Reageer op artikel:
Disney+ onthult lineup 2020, inclusief verrassing voor Marvel fans!
Sluiten