Walter White in El Camino: A Breaking Bad Movie? Het lijkt er wel op

Vrijdag 11 oktober verschijnt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix, een vervolg op een van de populairste en meest bekroonde series ooit. De vraag die iedereen bezighoudt: keert Walter White terug in de film?

De serie Breaking Bad gaat over de overgekwalificeerde scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston), die krijgt te horen dat hij terminaal ziek is, terwijl zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind. Via zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) hoort hij iets over de straatwaarde van de chemische drugs crystal meth. Met zijn scheikundige achtergrond wil hij een financiële klapper maken door een lading zuivere crystal meth te maken. Voor de distributie schakelt hij zijn voormalige, aan lager wal geraakte leerling Jesse Pinkman (Aaron Paul) in.

Komt Walter White terug in El Camino: A Breaking Bad Movie?

De film gaat verder waar de serie eindigde. En dat de boel is geëscaleerd, is een understatement. Walter White transformeerde in zes seizoenen Breaking Bad van sympathieke kluns tot keiharde drugsbaron zonder geweten. Waar de likeability van Walter White per aflevering afnam, gebeurde bij Jesse Pinkman het omgekeerde. Dat Aaron Paul de hoofdrol speelt in in El Camino: A Breaking Bad Movie is bekend, maar gaan we de briljant acterende Bryan Cranston ook terugzien?

Vince Gilligan Talks Netflix’s “El Camino: A Breaking Bad Movie” with Rich Eisen | Full Interview

Uploaded by The Rich Eisen Show on 2019-10-07.

Een belangrijke vraag, waar alleen Vince Gilligan het antwoord op kan hebben: ‘Is of Walter White dood?’. “Oké, ik ga hier een antwoord op geven. Ja, Walter White is dood”, aldus de bedenker van Breaking Bad deze week in The Rich Eisen Show. Nog een vraag. Is de acteur die Walter White speelt op een of andere manier betrokken bij de film? Gilligan met een peinzende blik: “Eeeehmmm”. Oké, dat biedt hoop.

Flashbacks en de camper

De serie staat bekend om het gebruik van flashforwards en flashbacks. Dat er in El Camino: A Breaking Bad Movie op deze manier oude bekenden uit de cast van de serie terugkomen, is bekend. Zo is al onthuld dat Jonathan Banks in de film weer is te zien als de stoïcijnse privédetective Mike Ehrmantraut, die in de serie het leven liet. Ook Charles Barker als Skinny Pete en Matt Jones als Brandon ‘Badger’ Mayhew zijn bevestigd. Maar belangrijker: de beroemde camper waarin Walter White en Jesse Pinkman in het eerste seizoen meth produceerden, was ook te zien tijdens de opnames. Dat duidt op een flashback met beide personen. “Om de opnames geheim te houden, hebben we tegen passanten gezegd dat de camper diende voor een commercial”, zegt Vince Gilligan, die de terugkeer van de camper niet ontkent.

El Camino: A Breaking Bad Movie | Official Trailer | Netflix

Picking up moments after the series finale of Breaking Bad ends, Aaron Paul is back as Jesse Pinkman in El Camino: A Breaking Bad Movie, directed by Vince Gilligan, on Netflix October 11. For limited theatrical event, visit www.elcamino-movie.com for showtimes

In de trailer is in ieder geval te zien dat Jesse Pinkman op zoek is naar iemand, uit is op wraak en oog in oog komt te staan met een bekende. Of Walter White terugkeert, weten we vanaf 11 oktober. Tijdens het premièrefeestje was Bryan Cranston in ieder geval van de partij.

breaking bad, el camino, jesse pinkman, aaron paul, bryan cranston, walter white
Bron: ANP

? Check ook: HBO deelt mysterieuze trailer Westworld 3, met Aaron Paul in de hoofdrol

Reageer op artikel:
Walter White in El Camino: A Breaking Bad Movie? Het lijkt er wel op
Sluiten