Deze wallpapers maken op briljante wijze gebruik van de Samsung Galaxy S10 notch

Vorige week presenteerde Samsung de nieuwe Galaxy S10, de S10 Plus en de S10e. Wat meteen opviel is de nieuwe notch, want dat is eigenlijk geen notch. Het is een zogenaamde punch hole. Een gat in je scherm waar de camera achter zit. Dankzij deze vernieuwing krijg je bij de S10 nog meer scherm voor je geld. Zeer innovatief en dat biedt dus ook nieuwe mogelijkheden. Onder andere voor je wallpaper.

Je kunt natuurlijk gewoon voor een foto van je vriendin of je hond gaan, maar met iets meer creativiteit is ook niets mis. De punch hole camera kun je zien als een object dat in de weg zit, maar je kunt hem ook gewoon omarmen. Zie het als een kans om echt creatief te worden. Een aantal briljante geesten zijn je al voorgegaan en het resultaat zijn deze geniale wallpapers.

En hierbij ook meteen de download linkjes zodat je op 8 maart meteen de blits kunt maken met deze wallpapers.

Slimme en creatieve wallpapers voor de S10

Zoals je ziet is de dubbele selfie camera perfect om te gebruiken als robot ogen. Zelfs de S10e met een enkele camera leent zich uitstekend voor dit concept. Zeker als je een Star Wars fan bent.

Alles over het nieuwe paradepaardje van Samsung

Deze toffe wallpapers zijn nog een reden om het nieuwe vlaggenschip van Samsung te overwegen. Niet dat je nog een extra reden nodig hebt, want de S10 lijn maakt zelf al meer dan genoeg indruk. Heb je geen idee waar we het over hebben? Klik dan hier om alles te weten te komen over deze indrukwekkend smartphone.

Overtuigd? Klik dan hier voor alles versies en kleuren die er zijn, en wat deze gaan kosten.

Androidplanet

Reageer op artikel:
Deze wallpapers maken op briljante wijze gebruik van de Samsung Galaxy S10 notch
Sluiten