Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 13 jul 2019

Nostalgie: dit is de Walkman 2.0 met bluetooth 5.0

Of het een doorslaand succes wordt, is een kwestie van afwachten. NINM-lab probeert in ieder geval wel de aandacht te trekken met de allereerste draagbare bluetooth-cassettespeler.’ De IT’S OK-cassettespeler is een update van de klassieke Walkman en is een unieke kans om te ervaren hoe je ouders vroeger naar muziek luisterden.

De bluetooth-cassettespeler is voorzien van bluetooth 5.0. Je kunt hem dus in combinatie met draadloze oordopjes gebruiken. Voor de ultieme nostalgische ervaring is er ook nog een ouderwetse fysieke aansluiting. Je kunt je oude koptelefoon er dus ook op aansluiten.

? Check ook: 26 modetrends uit de jaren 90, gevormd door subculturen

Walkman 2.0 in een nieuw jasje met bluetooth

Mocht je echt niet weten wat je ermee kunt en de cassettespeler alleen kennen vanuit het museum: een walkman werd vroeger gebruikt om muziek mee op te nemen en af te spelen. De cassettebandjes zijn nog steeds te koop, dus leef je uit en neem je eigen stem op. Wil je het echt leuk maken, kijk dan eens of een ouder familielid nog oude cassettebandjes heeft liggen.

Introducing IT’S OK – The World’s First Bluetooth 5.0 Cassette Player

The new launching of IT’S OK Bluetooth 5.0 cassette player brings a new perspective to the romanticism of the ’80s cassette player. It is the world’s first cassette player with Bluetooth 5.0 capability that not only supports traditional 3.5mm headphones but is also compatible with Bluetooth 5.0 headphones or speakers.

“Het is’ s werelds eerste walkman met bluetooth 5.0 functionaliteit. Het apparaat biedt niet alleen ondersteuning voor de traditionele 3,5 mm-koptelefoonaansluiting, maar is ook compatibel is met bluetooth 5.0-hoofdtelefoons of luidsprekers”, aldus een van de initiatiefnemers van NINM-lab. “Of je nu alleen bent of in gezelschap van vrienden, je kunt vrijelijk genieten van het warme geluid van de cassette.”

IT’S OK van NINM-lab op Kickstarter

IT’S OK is gelanceerd via het bekende crowdfund platform ‘Kickstarter’ en zal in drie kleuren leverbaar zijn. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, sakura roze en avondblauw. Het NINM-lab biedt 30 procent korting voor de snelle beslissers. Zij betalen dan slechts 63 dollar. Een snelle rekensom leert je dat de normale prijs zo’n 90 dollar zal zijn.

walkman, bluetooth, ninmlab, its ok
walkman, bluetooth, ninmlab, its ok
Reageer op artikel:
Nostalgie: dit is de Walkman 2.0 met bluetooth 5.0
Sluiten