World Beyond trailer: The Walking Dead miniserie beantwoordt vragen

The Walking Dead is in zijn originele vorm, comics, al tot een einde gekomen. Het Amerikaanse televisienetwerk is echter van plan om nog vele jaren door te gaan met de wereld van Robert Kirkman.

Naast The Walking Dead kunnen fans ook al een aantal jaar genieten van de spin-off Fear The Walking Dead. Vervolgens lanceerde het netwerk ook de talkshow Talking Dead en nu kunnen we kennis gaan maken met nóg een spin-off, The Walking Dead: World Beyond.

The Walking Dead: World Beyond

AMC was niet aan het overdrijven toen benadrukt werd dat men nog decennia door kon gaan met de franchise. Terwijl we de eerste The Walking Dead-films met Rick afwachten, houdt AMC ons zoet met de eerste trailer voor The Walking Dead: World Beyond.

Dat wordt een miniserie die uit twee seizoenen gaat bestaan. Geen oneindig opgerekt verhaal dus, al kan onverwachts megasucces natuurlijk altijd nog voor koerswijzigingen zorgen.

CRM en Rick

The Walking Dead: World Beyond begint met vier tieners. Tieners die niet beter weten dan de apocalyptische wereld om hen heen. Hope (Alexa Mansour), Iris (Aliyah Royale), Elton (Nicolas Cantu) en Silas (Hal Cumpston) gaan op een missie om de vader van Hope en Iris te bevrijden uit de handen van de groep CRM.

Een mysterieuze naam die bekend voorkomt. Dat is namelijk de groep waarmee Jadis samenwerkte in The Walking Dead, en dezelfde mensen die Rick uiteindelijk meenamen in hun helikopter. Ze beschikken over voertuigen, militaire uitrusting en hun motieven en plannen blijven een groot mysterie.

12 april

Dat maakt The Walking Dead: World Beyond als spin-off ook opeens een stuk interessanter. De eerste trailer wijst er duidelijk op dat World Beyond aansluit op de verhaallijn waar we al sinds het vertrek van Rick op wachten om mee verder te gaan.

Oftewel, de fans krijgen eindelijk antwoorden. Een slimme manier om een miniserie aan de man te brengen, maar ons hoor je niet klagen. The Walking Dead: World Beyond gaat op 12 april van start.

Reageer op artikel:
World Beyond trailer: The Walking Dead miniserie beantwoordt vragen
Sluiten