World Beyond: brute trailer voor nieuwe The Walking Dead serie

De wereld van The Walking Dead heeft zoveel meer potentie dan enkel het verhaal van Rick Grimes en Co. Uiteindelijk zal er een generatie tieners opgroeien die simpelweg niet beter weet dan een wereld vol zombies. Die niet een ‘vroeger’ heeft om naar terug te verlangen. Maak kennis met World Beyond.

Dat is een gloednieuwe serie die zich in dezelfde wereld als The Walking Dead afspeelt. De serie volgt een groep tieners die na de zombie-apocalyps zijn geboren. Ze besluiten hun veilige, beschermde community te verlaten om voor het eerst de grillige buitenwereld te verkennen.

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond zal uit twee seizoenen bestaan en wordt een must voor fans van de reguliere serie. De makers hebben namelijk al onthuld dat het verhaal van World Beyond betrekking heeft tot de mysterieuze organisatie die Rick Grimes heeft meegenomen. Met aan het hoofd een personage genaamd Elizabeth, die in deze serie gespeeld wordt door Julia Ormond.

De rest van de cast bestaat onder andere uit Annet Mahendru als Huck, Aliyah Royale als Iris, Nico Tortorella als Felix, Alexa Mansour als Hope en Nicolas Cantu als Elton. Tijdens Comic-Con zou er dit jaar een hoop aandacht aan het ambitieuze project geschonken worden, maar de huidige pandemie gooide roet in het eten.

In plaats daarvan moesten fans het doen met een digitaal panel en een livestream. Tijdens [email protected] is gelukkig alsnog een gloednieuwe brute trailer onthuld voor The Walking Dead: World Beyond.

Release, trailer en Amazon

Alles wijst erop dat de nieuwe serie niet alleen vanuit en verfrissend perspectief de wereld die we al kennen gaat laten zien, maar dat het verhaal dus ook nog eens de antwoorden gaat brengen waar fans al zeer lang op wachten. Het wordt interessant om te gaan ontdekken hoe World Beyond uiteindelijk op de reguliere serie aan zal gaan sluiten.

De eerste aflevering van The Walking Dead: World Beyond komt op 4 oktober uit, direct na de finale van seizoen 10 van The Walking Dead. In Nederland zou de serie aanvankelijk vanaf 13 april te volgen zijn op Amazon Prime Video. De kans dat je de uitgestelde serie daar dus alsnog kunt gaan volgen in oktober, is groot.

Reageer op artikel:
World Beyond: brute trailer voor nieuwe The Walking Dead serie
Sluiten