Redactie
Redactie Gesponsord 19 dec 2019

Waarom je deze smartphone nu meteen wil hebben

Af en toe komt een nieuwe smartphone voorbij waar je eigenlijk niet omheen kunt. De HUAWEI nova 5T is er zo eentje. Ze zeggen wel eens: kleren maken de man. In dit geval geldt dat voor je telefoon. Stijlvol, vriendelijk geprijsd en hij concurreert ook nog eens met een professionele camera. Daarbij is de smartphone ook nog eens ideaal om mee te gamen doordat hij een razendsnelle GPU Turbo 3.0 heeft. Daarbij zorgt de lage latency voor vloeiend game plezier zonder dat de batterij snel leeg loopt.

Stijlvol design

Looks zijn natuurlijk niet alles, maar in het geval van smartphones is het toch wel fijn om een mooi ontwerp te hebben. De een houdt meer van modern en simpel, de ander meer van klassiek en dramatisch. De keuze aan smartphones is soms overweldigend, maar de nieuwe HUAWEI nova 5T past eigenlijk bij elke stijl. Het elegante ontwerp komt in drie verschillende kleuren: Midsummer Purple, Dark Black en Crush Blue. Deze zijn stoer en modieus tegelijk, met een holografische Nova-monogram op de glazen achterwand.

Eye-catching display

Los van vorm en kleur is de display natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Houd je van gamen, dan wil je een smartphone met een groot display om echt het gevoel te hebben dat je in het spel zit. Met een nog grotere screen-to-body ratio dan voorheen beslaat het beeldscherm van de HUAWEI nova 5T bijna de gehele telefoon.

Doordat de frontcamera onder het scherm is verborgen, verlies je geen display ruimte. En dan komen we meteen bij het volgende hoogtepuntje van dit toestel: de camera(s)!

Huawei nova 5t
bron: Huawei

Revolutionaire camera

Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon op zak waardoor je altijd en overal foto’s kan maken. Maar niet iedereen kan met een camera uit de voeten, zelfs niet als het een ‘simpele’ telefoon camera is. Bedenk dus voordat je een nieuwe smartphone gaat aanschaffen hoe groot jouw fotografietalent is. Wil je zelf alles kunnen instellen of wil je er eentje waarmee je met automatische instellingen hoogstaande foto’s kan maken?

Met de HUAWEI nova 5T sta je in beide gevallen nooit meer te stuntelen. De smartphone heeft vijf camera’s; vier aan de achterkant en eentje aan de voorkant van de display. Deze camera’s hebben allemaal unieke eigenschappen: zo kan je met de super macro lens foto’s maken tot maar liefst 4 cm afstand en gebruik je de groothoeklens om dramatische landschapsfoto’s te maken. Verder is er nog een speciale portretcamera, een ‘gewone’ 48 megapixel HD camera en een selfie camera.

En dan het mooiste: doordat je de telefoon op nachtmodus kan zetten, maakt hij ook nog eens superscherpe, goed belichte foto’s in het donker. Ideaal voor tijdens de feestdagen (ruimtes met kaarslicht, vuurwerkfoto’s, die familiefoto waarbij iedereen zich in de achtertuin onder de lampjes opstelt…). Wil je juist veel liever zelf bepalen wat je diafragma, sluitertijd of ISO waarden zijn: You’re in luck! De HUAWEI nova 5T heeft ook een pro functie waar zelfs een professionele fotograaf z’n lol mee op kan.

De HUAWEI nova 5T koop je nu voor 429 euro.

 

in samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Waarom je deze smartphone nu meteen wil hebben
Sluiten