Redactie
Redactie Gesponsord 12 feb 2020

Galaxy S20-series has arrived! Dit is waarom je ‘m wilt hebben

De verhalen deden al een tijd de ronde, maar gisteravond lanceerde Sam​sung dan eindelijk de opvolgers van de Galaxy S10-serie. De nieuwe S20-serie bestaat uit de Galaxy S20, de Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra. Vooral van de laatste twee gaat ons hart sneller kloppen. Gooi die camera de deur maar uit, want met deze telefoons heb je die niet meer nodig! 

Tijdens de officiële presentatie op het Unpacked Event in San Francisco werden de nieuwe toestellen tevoorschijn getoverd. In vrijwel alle opzichten zijn ze beter dan hun meest recente voorganger: de Galaxy S10. Langere batterijduur, scherper beeld, een bizarre zoomfunctie en – terug van weggeweest – een ingang voor een geheugenkaartje!

Foto’s nemen

Die camera… Die camerá’s! Het instapmodel heeft drie camera’s achterop, maar de Galaxy S20+ en de Galaxy Ultra hebben er maar liefst vier: een ultragroothoekcamera, een camera met telelens, een gewone camera én een Depth Vision-camera, een sensor waarmee je diepte kan meten voor de allerbeste foto’s. De Galaxy Ultra heeft daarnaast een 108-megapixelcamera en een periscopische lens voor optisch inzoomen. Wil je vanuit je luie stoel aflezen welke tijd de kerkklok honderden meters verderop aangeeft? Makkie! 

Verdere specs

De nieuwe Galaxy S20-serie heeft oled-schermen (het scherm van de Galaxy S20 Ultra is met 6,9 inch de grootste van de drie), een waterdichte behuizing, afgeronde randen en een resolutie van maximaal 3200×1440 pixels. En tromgeroffel… De S20+ en de S20 Ultra hebben 5G-ondersteuning wat nog sneller internet, nog intenser gamen en nóg makkelijker video’s streamen betekent. Het enige wat je daarvoor inlevert is de koptelefoonaansluiting die bij de Galaxy S10 nog wel aanwezig was. Gelukkig heeft KPN daarvoor een heel goede oplossing: gratis Galaxy Buds

Hebben?

De S20-serie beschikt standaard over 128GB opslag. Pre-order vóór 9 maart jouw Samsung Galaxy S20+ of S20 Ultra bij KPN en krijg de Galaxy Buds t.w.v €169,- euro cadeau! Let op: de gehele pre-order periode loopt t/m 12 maart. De levering start op 13 maart. Als eerste besteld = als eerste in huis!

Benieuwd naar wat er gisteren verder nog is gepresenteerd? Of wil je meer foto’s bekijken? Dit blog hield gisteravond een livestream bij en brengt je in een paar minuutjes up-to-date!

 

In samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
Galaxy S20-series has arrived! Dit is waarom je ‘m wilt hebben
Sluiten