Redactie
Redactie Cars 30 jan 2017

Waarom een man zich blauw betaalt aan een Ferrari

Hoe ver zou jij gaan om jouw droom te verwezenlijken? Autojournalist Chris Harris wilde altijd al een Ferrari rijden, maar had daar eigenlijk niet de financiële middelen voor. Toch rijdt hij nu rond in een Ferrari FF.

Het kunnen rijden van een Ferrari FF valt in de categorie ‘ultieme mannendromen’. De benodigde financiële middelen hiervoor, vallen in de categorie ‘slechts weggelegd voor enkelen’. Ook autojournalist Chris Harris had niet het geld voor een Ferrari FF. Daar nam hij echter geen genoegen mee.

Hij was zó verliefd op de auto dat hij er per se eentje wilde hebben. Nieuw was geen optie, dus Chris wachtte een aantal jaar totdat de auto iets betaalbaarder werd, al blijft dat een relatief begrip. Chris spaarde, legde dik een halve euroton in en financierde de rest van de 160.000 Engelse pond kostende occasion.

‘Sometimes you just have to do stupid things because you want to do stupid things’

Chris mag zich nu eigenaar noemen van een prachtige donkerblauwe Ferrari FF. Het kost hem wel ruim 1.500 pond per maand… je moet het er wel voor over hebben. Zou jij het doen? In deze video licht Chris zijn keuze en liefde toe.

Reageer op artikel:
Waarom een man zich blauw betaalt aan een Ferrari
Sluiten