Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 27 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Van Shakira tot Sylvie Meis: deze dames boven de 40 gaven 2020 glans

Ok├ę, nu weten we het wel: 2020 was een bizar slecht jaar. Maar er gebeurde ook goede dingen, zoals de traktaties van onze jeugdcrushes als Heidi Klum, Shakira en Sylvie Meis.

Ze lopen richting de vijftig, enkelen zijn die grens zelfs al gepasseerd, maar zijn nog altijd woest aantrekkelijk. We hebben het over onze jeugdcrushes, van Jennifer Lopez tot Halle Berry.

Deze vrouwen gaven 2020 nog enige glans

Natuurlijk zijn het tegenwoordig modellen als Bella Hadid en Rihanna die de toon zetten. Maar nog veel meer waardering hebben we voor de dames die het vertikken om ouder te worden en andere vrouwen overtuigen van het feit dat leeftijd maar een getal is. Een clich├ę, maar wel een juist clich├ę. Onze heldinnen van 2020 op een rij, met Sylvie Meis als Nederlandse inzending.

1. Jennifer Lopez

2020 was het jaar van Jennifer Lopez (51). Ze stond naakt op haar nieuwe albumhoes, deed pikante shoots voor Guess en Versace, en ging viral in bikini. Een ander hoogtepunt was de Super Bowl, om maar een bruggetje te maken naar de volgende dame in deze top 5.

2. Shakira

Dat bewuste optreden op de Super Bowl deed Jennifer Lopez samen met Shakira (43). Godzijdank hebben we de foto’s nog. Ook Shakira ging viral in bikini, want heupen liegen niet.

3. Sylvie Meis

Is Sylvie Meis ook al de 40 gepasseerd? Yep, ze is alweer 42 jaar oud geworden in 2020. Haar vakantiefoto’s spraken dit jaar boekdelen. Maar dankzij haar eigen lingerielijn bij de Aldi kan ze helemaal nooit meer stuk bij ons. Dan ben je gewoon een hele grote.

4. Halle Berry

Halle Berry werd in 2020 alweer 54 jaar oud en vierde haar verjaardag op zinnenprikkelende wijze. Ook spotte ze met alle natuurwetten als fitgirl 2.0.

5. Heidi Klum

Om te eindigen met Heidi Klum, die in 2020 aan de wereld liet 47 het nieuwe 27 is en daarbij haar decollet├ę niet verstopte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Shakira tot Sylvie Meis: deze dames boven de 40 gaven 2020 glans
Sluiten