De ultieme vrijmibo: oesters slurpen en champagne drinken bij Café Americain

Het is vrijdag en dat betekent dat je nog maar een paar uurtjes van het weekend verwijderd bent. Dat je het weer een week hebt volgehouden, moet gevierd worden en dat doe je natuurlijk tijdens de vrijmibo. Het moment dat je computer uit gaat en het bier uit de koelkast komt. Heerlijk, maar het kan nog beter. Voor de ultieme vrijdagmiddagborrel moet je namelijk bij Café Americain zijn.

Tenminste als je van oesters en champagne (of gin tonic) houdt, want dat is wat er voor je klaar staat. Iedere vrijdag in de zomermaanden organiseert Café American een special tasting voor liefhebbers van oesters en bubbels. Ook vandaag kun je vanaf 16:00 uur weer langskomen om te genieten. Rol vanmiddag vanuit je bureaustoel zo naar het Leidseplein en begin je weekend op een heerlijke manier.

Oesters en champagne

Nog nooit een oester gegeten? Dan is dit een mooi moment om dat te proberen. Het gaat namelijk om een tasting en je kunt dus verschillende soorten proberen. Er zit namelijk nogal een flink verschil in smaak tussen de verschillende oesters. Dit is dus een mooie kans om kennis te maken met één van de meest smaakvolle vruchten van de zee, die ook nog eens goed is voor je seksleven.

Vrijmibo bij Café Americain

Dus wil jij deze zware werkweek in stijl afsluiten? Kom dan langs bij het bekendste Art Deco restaurant van Amsterdam: Café Americain. Weet je niet waar dat is? Klik dan hier. Heb je vanmiddag al andere plannen? Geen probleem! Tot en met 28 september kun je iedere vrijdag langskomen voor deze Oyster & Champagne tasting.

Reageer op artikel:
De ultieme vrijmibo: oesters slurpen en champagne drinken bij Café Americain
Sluiten