Win vrijkaarten en meer voor de film Spider-Man: Far From Home

Deze week kunnen we in de bioscoop gaan genieten van het volgende hoofdstuk in het Marvel-universum. Met Avengers: Endgame zijn er heel wat dingen gebeurd die niet meer zijn terug te draaien, maar de wereld heeft nog altijd te maken met gevaren van buitenaf. Nu is het aan Peter Parker om die strijd aan te gaan in de film Spider-Man: Far From Home. En van die film hebben wij vrijkaarten en leuke merchandise om weg te geven.

Win vrijkaarten en meer voor Spider-Man: Far From Home

De uitgever van de film beschrijft de film als volgt: Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man: Homecoming-franchise. Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superhelden-bestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen. Met onder anderen Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal. Heb je nog helemaal niks van de film gezien en ben je wel bekend met het einde van Avengers: Endgame? Dan is deze trailer perfect om in de juiste stemming te komen.

Spider-Man: Far From Home | Officiële trailer [LET OP! SPOILERS!]

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

We hebben vier pakketten om weg te geven van Spider-Man: Far From Home. In elk pakket hebben we twee vrijkaarten, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kan gaan. Daarnaast zitten er ook een aantal goodies bij. Denk daarbij aan een dufflebag, een kleine figurine en een speciale drinkbeker. Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor een goed beeld.

Lijkt het je wat om dit te winnen? Doe dan mee met de prijsvraag en stuur een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijzen. Geef daarbij ok je adresgegevens op, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Spider-Man: Far From Home draait vanaf 4 juli in de bioscoop. Wil je meer lezen over de film? Kijk dan hier.

Spider-Man: Far From Home
Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Spider-Man: Far From Home
Sluiten