Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 27 jul 2019

Win vrijkaarten (en meer) voor Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood is de negende film van de legendarische filmregisseur Quentin Tarantino. De film is inmiddels uit in de Verenigde Staten en wordt goed ontvangen. Op het moment van schrijven heeft de film een score van 89 procent op Rottentomatoes. Kortom: het belooft een film te worden die je straks als must-see op je lijst kunt zetten. En wat is er dan mooier dan er gratis heen te gaan.

Over Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast. Daarbij zien we onder andere nog Al Pacino in een mooie bijrol. Met de onderstaande trailer kun je alvast warm worden voor de film.

Once Upon A Time… In Hollywood | trailer 2 – [Sony]

Quentin Tarantino’s ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Wij hebben vier pakketten om weg te geven. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film Once Upon a Time in Hollywood. Kun je mooi een vriend of vriendin meenemen. Daarnaast hebben we nog een zonnebril, een t-shirt en een sleutelhanger. Kortom, een mooi pakket om binnen te krijgen.

Wil je hier kans opmaken? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit prijzenpakket. Dus schrijf iets op dat je meedoet met de prijsvraag van Manners. Dat is alles wat we nodig hebben. Daarbij is het ook handig om je adresgegevens achter te laten, zodat we we de pakketten gelijk kunnen opsturen. Wil je meer lezen over deze veelbelovende film? Kijk dan hier.

Once Upon a Time in Hollywood

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten (en meer) voor Once Upon a Time in Hollywood
Sluiten