Jelle van Es
Jelle van Es Media 16 jun 2019

We geven vrijkaarten voor Men In Black: International weg

Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat we voor het eerst kennis maakte met Men in Black. In 1997 verscheen de allereerste film met Wil Smith en Tommy Lee Jones in de hoofdrol als de speciale agenten die de Aarde moet beschermen tegen invloeden van buitenaf. De film kreeg twee vervolgen en elk deel was succesvol. De films werden zowel goed ontvangen door de pers als dat er veel bezoekers naar toe kwamen. Binnenkort komt er met Men In Black: International een spin-off op. En daar mogen wij vrijkaarten voor weggeven.

Vrijkaarten voor Men In Black: International

In de film zien we hoofdrollen weggelegd voor Chris Hemsworth en Tessa Thompson. De eerste ken je natuurlijk van zijn rol als Thor in de verschillende films van Marvel. Hij kent daar Tessa Thompson ook van, die in de films van Marvel de rol van Valkyrie op haar neemt. Daarnaast speelde ze ook in de films Creed en Creed II. In Men In Black: International zien we verder ook een rol weggelegd voor Liam Neeson, die de baas speelt van de afdeling in Londen van Men in Black.

Men In Black: International | HD trailer

The world’s not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.

In de film is Tessa Thompson de nieuwkomer binnen de MIB en wordt ze gekoppeld aan Agent H in de vorm van Hemsworth. Samen moeten ze een aantal buitenaardse wezens uitschakelen, die over de hele wereld verschillende aanvallen uitvoeren. Lijkt het je wat om naar de film te gaan en tegelijkertijd wat goodies van de film in huis te halen? Doe dan mee met onze prijsvraag.

Hierboven zie je al wat je kunt winnen. Het gaat om een cardholder, een oplader en een pin. We hebben vier van deze pakketten die we weggeven. Daar doen we bovendien nog twee vrijkaarten bij, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kunt gaan.

Het enige dat je moet doen om hier kans op te maken is een mail te sturen naar [email protected] Geef daarbij aan dat je mee wilt doen met deze prijsvraag. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we weten waar we de prijzen naar toe moeten sturen.

Reageer op artikel:
We geven vrijkaarten voor Men In Black: International weg
Sluiten