Media 27 nov 2018 Jelle van Es

Win vrijkaarten en meer voor de film Bumblebee

Eerlijk is eerlijk, de verschillende Transformers-films van Michael Bay zijn nou niet echt films waar je enthousiast van wordt. Ze zijn over de top, de Transformers zijn redelijk raar in vergelijking met de originele concepten en het verhaal is gewoon niet goed. Nu verwachten we ook geen Oscar-waardig script met deze serie, het gaat immers om de actie en de personages, maar als de basis al niet klopt, dan gaat het mis. Op 20 december komt er een nieuwe Transformers-film in de vorm van Bumblebee. En daar geven we kaarten voor weg.

Bumblebee de film

Nu kunnen we geen garanties geven dat dit een goede film wordt, maar wel hebben we één zekerheid: Michael Bay heeft er niks mee te maken. De film staat ook redelijk los van de andere films. Bumblebee neemt je mee naar het jaar 1987 waar we kennis maken met het personage Charlie Watson, die op een autokerkhof een oude kever vindt.

Bumblebee (2018) – New Official Trailer – Paramount Pictures

Every hero has a beginning. Watch the new official trailer for #BumblebeeMovie, in theatres this Christmas. Facebook: https://www.facebook.com/BumblebeeMovie Twitter: https://twitter.com/BumblebeeMovie Instagram: https://www.instagram.com/BumblebeeMovie On the run in the year 1987, Bumblebee finds refuge in a junkyard in a small Californian beach town.

Dat blijkt dus Bumblebee te zijn, die door Optimus Prime naar Aarde is gestuurd om de bewoners te waarschuwen van het gevaar dat er loert. De Autobots en de Decepticons hebben jarenlang oorlog gevoerd op Cybertron en het ziet er naar uit dat de strijd zich nu naar de aarde begeeft. Zo komt Charlie dus in een groots avontuur terecht. Haar rol wordt overigens gespeeld door Hailee Steinfeld.

Helaas voor Charlie komt ook een Amerikaanse geheime dienst achter het bestaan van Bumblebee en krijgt ze te maken met Agent Burns. Een rol die wordt vervuld door de WWE-ster John Cena. Vanaf 20 december draait dit dus in de bioscoop.

Bumblebee

Wil je daar heen? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk vier pakketten voor de film weggeven. Elk pakket bestaat uit twee kaarten, zodat je met een vriend of vriendin er naar toe kunt gaan. Daarnaast hebben we ook een speaker in de vorm van een cassettespeler.

Bumblebee

Als je hier kans op wilt maken, vragen we je een mail te sturen naar [email protected] waarbij je aangeeft kans te maken op deze prijzen. Laat daar ook gelijk je adres achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Bumblebee
Sluiten