Vrijgezellenfeest: vrienden zetten voetbalfan op briljante wijze voor lul

Voetballers die met kinderen aan de hand het veld opkomen. Het is inmiddels een vertrouwd beeld geworden. Jongens en meisjes die samen met hun held het veld mogen betreden. Beter gaat het niet worden voor een jonge fan, maar ook iets oudere fans kunnen dit waarderen. Althans, dat is wat een Engelse vriendengroep dacht toen ze iets moesten verzinnen voor het vrijgezellenfeest van hun maat.

De dertigjarige Alex Newbold dacht voor zijn vrijgezellenfeest lekker naar een wedstrijd van Lincoln City te gaan. Deze club komt uit in de League Two en Alex is een fanatieke fan. Daarom besloten zijn vrienden iets bijzonders te regelen. Hij mocht in de wedstrijd tegen Yeovil Town namelijk het veld betreden. Dat klinkt als een fantastische verrassing voor een fan, maar er zat wel een addertje onder het gras.

Ongemakkelijk en onvergetelijk

Alex kreeg namelijk vlak voor de wedstrijd te horen dat hij als mascotte mee het veld op mocht. Niet veel later stond hij enigszins ongemakkelijk tussen de kinderen te wachten op de spelers. Uiteindelijk mocht hij hand in hand met de aanvoerder het veld op lopen. De spelers en de scheidsrechter konden er de lol in ieder geval wel van inzien.

Lincoln City Foundation on Twitter

Take a look back at Alex Newbold’s evening, a 30 year old who found out he was going to be a surprise mascot for his stag do at the @LincolnCity_FC vs Yeovil Town match. Well played, Alex and good luck with your wedding 😅👏 https://t.co/o1OiHZCTeC

Lincoln City stuurde een cameraploeg mee zodat het onvergetelijke momenten vastgelegd kon worden. Deze video werd gedeeld door de club en vind je hierboven. Je ziet dat Alex zich kapot schaamt, maar het heeft wel geholpen. Lincoln City won namelijk dankzij een goal van Mark O’Hara met 1-0 van Yeoville Town. Hieronder vind je een samenvatting van de wedstrijd.

Lincoln City v Yeovil Town

Lincoln City v Yeovil Town

Ideeën voor een vrijgezellenfeest

Gaat één van je vrienden binnenkort trouwen? Dan kun je natuurlijk ook zo’n ludieke verrassing verzinnen. Wat je ook kunt doen is hier klikken voor tips en ideeën voor een gent-worthy vrijgezellenfeest. Deze activiteiten kun je trouwens ook prima doen als geen van je maten in het huwelijksbootje stapt.

Sportnieuws

Reageer op artikel:
Vrijgezellenfeest: vrienden zetten voetbalfan op briljante wijze voor lul
Sluiten