Jelle van Es
Jelle van Es Life 4 apr 2018

De vriendin van Channing Tatum is vrijgezel en dat vieren we met haar mooiste foto’s

Sneu nieuws uit showbizz land. Althans, als jij het lief en leed van de Hollywood-sterren aantrekt. Channing Tatum en Jenna Dewan hebben bekendgemaakt dat zij na negen jaar huwelijk de stekker uit het huwelijk trekken en uit elkaar gaan. Via social media hebben ze bekendgemaakt dat de liefde er niet meer is. Het bekendmaken van het nieuws gaat voor ons gevoel overigens op een mooie manier. Het stel geeft aan dat er nog veel respect voor elkaar is en dat er geen geheimen zijn, maar dat ze gewoon uit elkaar gaan.

Channing Tatum en Jenna Dewan uit elkaar

Ik kan mezelf voorstellen dat het voor het stel geen makkelijke beslissing is en dat ze waarschijnlijk nog heel wat tijd nodig hebben om hun weg zonder elkaar te vinden. Maar tegelijkertijd is het voor hen ook een mooi moment om het leven te vieren. Channing en Jenna zijn twee prachtmensen, die deze wereld met humor en films nog heel wat te bieden hebben. Zij ontmoetten elkaar overigens zo’n 12 jaar geleden tijdens de opnames van Step Up, waarvan je hieronder een belangrijk moment voorbij ziet komen.

Nu de twee uit elkaar zijn, is het ook een mooi moment om te kijken naar het moois dat Jenna Dewan over de afgelopen maanden op Instagram heeft gedropt. We willen niet zeggen dat we als een stel hongerige wolven op haar moeten storten, maar aangezien het oog soms ook wat wilt, zijn hier een paar fijne plaatjes.

Reageer op artikel:
De vriendin van Channing Tatum is vrijgezel en dat vieren we met haar mooiste foto’s
Sluiten