Deze ietwat vreemde zaken schijnen vrouwen op te winden

Het is een vraagstuk waar veel mannen zich waarschijnlijk mee bezig houden: hoe kan ik – buiten de gebaande paden om – mijn vriendin of vrouw opwinden? Er zijn duizenden wegen die naar Rome leiden: dit zijn er naar verluidt een aantal van.

Deze bijzondere tips zijn afkomstig uit bronnen die claimen de resultaten uit onderzoeken te hebben gehaald. In welke onderzoeken deze conclusies worden getrokken, wordt echt nergens vermeld. Waarheid of bro science? Wellicht het uitproberen waard…

Foto’s van je partner

Foto’s van je partner activeren het deel van de hersenen waar dopamine – de stof die je blij maakt – wordt aangemaakt. Mocht je geen partner hebben, dan heeft dit helaas weinig zin. Mocht je wel op zoek zijn naar een manier om je dame in the mood te krijgen, maak dan een paar Insta-snaps van haar en zie wat er gebeurt.

Sex buiten de deur

Er schijnt een correlatie te zijn tussen nieuwe plekken en seksueel verlangen. Dus als je het ergens anders doet, kan dit de eentonige tussen-de-lakens seks weer nieuw leven inblazen. Boek dus maar snel een nachtje in een chique hotel! Nee… zo ver hoef je niet per se te gaan. Het gaat er gewoon om dat je het eens ergens anders doet dan in je eigen slaapkamer of eigen huis.

Je zweet

Je zweet, ja! Al kan ze nog zo klagen om je met vocht doordrenkte wasmand, wanneer zij jouw (natuurlijke) lichaamsgeur ruikt activeert dit ook haar seksuele verlangen. Waarom? Omdat vrouwen nou eenmaal houden van sterke, werkende mannen. En zweet? Is het resultaat van al dit harde werk. Dus logisch.

Yoga

Zowel voor mannen als vrouwen schijnen yoga-oefeningen het libido te verhogen. Nog mooier: partneryoga schijnt zelfs de intimiteit te herstellen of verbeteren tussen koppels (die even in een zware tijd zitten).

Indiaas eten

In Indiaas eten zitten kruiden en specerijen als saffraan, die zorgen voor een toenemende bloedcirculatie en dat zou naar het schijnt kunnen helpen om opgewonden te raken. Alles in mate, natuurlijk, want te veel spicy eten is funest voor de sexy time.

Komkommer

Dat komkommer heeft een stimulerend effect en dit heeft niets met de suggestieve vorm te maken, aldus niet nader genoemd onderzoek, maar met de geur die voor vrouwen opwindend schijnt te zijn. Voor ons mannen is deze dat overigens niet. Wij schijnen wat meer beweging onder de gordel te krijgen door de geur van pompoentaart. Vraag ons niet waarom.

Een latte

Een latte doet blijkbaar meer dan je ochtendhumeur wegtoveren. Het wordt namelijk ook gelinkt aan verlangen. En mocht dit niet kloppen, dan zorgt de cafeïne er altijd nog voor dat jullie genoeg energie hebben om samen ‘activiteiten’ te ondernemen, in plaats van op de bank te ploffen.

Watermeloen

Volgens experts bevatten watermeloenen het aminozuur arginine. Arginine zorgt voor een betere bloedcirculatie. Wederom onder de gordel, wat het libido weer verhoogt. Klinkt allemaal erg logisch en eenvoudig, maar nogmaals: wat ons betreft moet je zelf maar even deze tips in de praktijk testen op werkzaamheid.

Reageer op artikel:
Deze ietwat vreemde zaken schijnen vrouwen op te winden
Sluiten