Voor een prikkie overal onbeperkt ontbijten

Ontbijten is echt een goed voorbeeld van hate it or love it. Waar de één met moeite een halve boterham naar binnen krijgt, kan de ander zijn geluk niet op met een waar koningsmaal. Indien je tot de laatste categorie thuishoort hebben wij hier een bijzonder interessante tip.  Voortaan kun je ontbijten met alles er op en er aan voor een zacht prijsje, terwijl jij je in de luxe sferen begeeft die je enkel van vakanties zult kennen.

Terwijl je jouw derde ronde vers fruit en chocolade croissants naar binnen schuift, begeef je je in een bijzonder luxe setting.

Laten we maar straight to the point komen: Als je een overdadig goed ontbijt wilt zonder hiervoor de hoofdprijs neer te tellen, waarom zou je dan niet gewoon in een hotel waar je niet slaapt een ontbijtje meepakken? De kosten zijn in de meeste hotels hooguit 15 euro en hiervoor heb je alle luxe die je kunt bedenken. Scrambled eggs tot je neervalt, onbeperkt koffie, verse jus, en natuurlijk het mooiste nog van allen: vers gebakken Bacon.

All happiness depends on a leisurely breakfast. – John Gunther

En terwijl je jouw derde ronde vers fruit en chocolade croissants naar binnen schuift begeef je je uiteraard in een luxe setting die bij een hotel kunt verwachten. Bediening aan tafel, wit linnen en goed servies zijn hierbij de standaard. Zelfs de krant staat voor je klaar. Bij welke lunchroom krijg je dat nou voor zo’n prijs?

Perfect voor verschillende gelegenheden

Je kunt zo’n ontbijt op verschillende manieren inzetten in jouw dagelijks leven. Een zakelijk ontbijt met een klant bijvoorbeeld. Maar ook de zondagochtend met jouw geliefde, of even tussendoor bijpraten met een vriend. In hotels kun je natuurlijk 7 dagen per week terecht, dus voor elke gelegenheid is dit een perfecte optie. Misschien ga je zelfs voor een chique ontbijt date. Waarom niet?

Hoe pak je het aan?

1. Zoek op internet een fancy hotel bij jou in de buurt.
2. Check wat het ontbijt kost. (Gemiddeld +- 15 euro)
3. Bel even om te vragen of het mogelijk is voor niet-gasten.
4. Schuif ’s ochtends aan en eet als een koning.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Voor een prikkie overal onbeperkt ontbijten
Sluiten