Netflix 28 nov 2018 Jan de Raab

Deze 11 toffe films verdwijnen binnenkort van Netflix

Een avondje Netflixen kan heel gezellig zijn, maar het vraagt wel wat planning van jouw kant. Mocht je namelijk van plan zijn om volgende week nog even snel te gaan genieten van Jochem Myjer op Netflix of om eindelijk eens tijd te maken voor een goede film als Braveheart, dan moet je toch snel je plannen gaan wijzigen. Netflix gaat namelijk een aantal titels verwijderen. Je hebt dus nog maar een paar dagen om dergelijke producties voor de laatste maal te zien.

De schade valt wellicht mee, maar wie zouden wij zijn om je niet even snel een update te sturen van de titels die gaan verdwijnen. De volgende bekende en minder bekende films gaan in ieder geval één december niet meer halen.

Vier shows van Jochem Myjer

De sketches van Jochem Myjer uit zijn shows zijn al een groot succes op YouTube. Op Netflix is dat niet veel anders. Helaas gaat Netflix het oudere materiaal toch verwijderen. Tot vrijdag 30 november heb je dus nog de gelegenheid om te genieten van de hyperactieve cabaretier. Na die datum zul je toch echt op een andere manier moeten gaan zoeken naar  titels als Even Geduld AUB!, De Rust Zelve, Yeehaa! en Adehade. Maakt je echt niks uit omdat hij in het echt toch veel leuker is…dan kun je hem ook live gaan zien met zijn programma Adem in, Adem uit.

Nederlandse Dialecten – Jochem Myjer Even Geduld Aub!

http://www.jochemmyjer.nl Uit de voorstelling Even Geduld Aub! die Jochem Myjer speelde in de Nederlandse Theaters van 2012 tot 2015.

Copycat – 30 november

Hou je van een behoorlijke dosis spanning? Wees er dan snel bij want Copycat gaat ook verdwijnen. Helen Hudson is een psychiater die gespecialiseerd is in seriemoordenaars. Ze lijdt aan agorafobie en haar enige link naar de buitenwereld is haar computer. Een seriemoordenaar die de methoden van beroemde seriemoordenaars (vandaar de titel) kopieert, bedreigt haar online. Holly Hunter speelt een agent die op het spoor van de moordenaar is. Samen proberen ze hem te identificeren en, hopelijk, hem te ontmaskeren.

Copycat (1995) Official Trailer – Sigourney Weaver, Holly Hunter Movie HD

Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Copycat (1995) Official Trailer – Sigourney Weaver, Holly Hunter Movie HD An agoraphobic psychologist and a female detective must work together to take down a serial killer who copies serial killers from the past.

Much Ado About Nothing – 30 november

Twee jonge mensen, Hero en Claudio, gaan binnenkort gaan trouwen. In de tussentijd proberen ze een arrogante vrijgezel in de val te lokken, en poogt Don Pedro, de prins van Aragón, om hun vrienden, Beatrice en Benedick, zover te krijgen dat ze hun liefde voor elkaar bekennen. De buitenechtelijke broer van de prins, Don John, is van plan de toekomstige bruiloft te saboteren.

Much Ado About Nothing Official Trailer #1 – Brian Blessed Movie (1993) HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Much Ado About Nothing Trailer – Directed by Kenneth Branagh and starring Richard Briers, Jimmy Yuill, Brian Blessed, Andy Hockley, Chris Barnes.

For A Few Dollars More – 30 november

Waarschijnlijk de grootste klassiekers onder de films die worden verwijderd. Manco is een premiejager die El Indio en zijn bende achtervolgt. Tijdens zijn jacht ontmoet hij kolonel Douglas Mortimer, een andere premiejager. Ze besluiten om een partnerschap aan te gaan, de slechteriken samen te achtervolgen en de beloning te splitsen. Op het einde toont een van de premiejagers de echte bedoeling van zijn jacht. Een western als zovelen, maar door het acteerwerk van Clint Eastwood, een absolute aanrader.

https://www.youtube.com/watch?v=U8wB2clYl2U

Braveheart – 30 november

Over Braveheart hoeven we wellicht niet veel te vertellen, behalve dat het een dijk van een film is. Bovendien is het de film die voor altijd zal zijn verbonden aan die ene grote acteur, Mel Gibson. William Wallace is een Schotse rebel die een opstand leidt tegen de wrede Engelse heerser Edward the Longshanks, die de kroon van Schotland voor zichzelf wil erven. Toen hij nog een jonge knul was, verloren William Wallace’s vader en broer, samen met vele anderen, hun leven om Schotland te bevrijden. Als hij eenmaal een van zijn dierbaren verliest, begint William Wallace zijn lange zoektocht om Schotland voor eens en altijd vrij te maken, samen met Robert the Bruce.

Braveheart (1995) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Check out the official Braveheart (1995) trailer starring Mel Gibson! Let us know what you think in the comments below. ► Buy or Rent on FandangoNOW: https://www.fandangonow.com/details/movie/braveheart-1995/1MV736f0b0abfd4c84ea9a2026ee370a9f4?ele=searchresult&elc=braveheart&eli=0&eci=movies?cmp=MCYT_YouTube_Desc Starring: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan Directed By: Mel Gibson Synopsis: When his secret bride is executed for assaulting an English soldier who tried to rape her, Sir William Wallace begins a revolt against King Edward I of England.

Enemy at the Gates – 30 november

In de Tweede Wereldoorlog zal de val van Stalingrad de ineenstorting van het hele land betekenen. Duitsers en Russen vechten om elk blok en laten alleen ruïnes achter. De Russische scherpschutter Vassili Zaitsev besluipt de Duitsers en neemt ze één voor één onder schot, waardoor het moreel van de Duitse troepen wordt geschaad. De officier Danilov publiceert zijn inspanningen om zijn landgenoten enige hoop te geven. Vassili begint uiteindelijk te voelen dat hij niet aan de verwachtingen van hem kan voldoen. Hij en Danilov worden verliefd op hetzelfde meisje, Tanya, een vrouwelijke soldaat. Uit Duitsland komt de meester sluipschutter König om een einde te maken aan de buitengewoon bekwame Russische sluipschutter. Of dat lukt moet je zelf gaan bekijken.

Enemy at the Gates (2001) Official Trailer #1 – Jude Law Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Enemy at the Gates (2001) Official Trailer #1 – Jude Law Movie HD A Russian sniper and a German sniper play a game of cat-and-mouse during the Battle of Stalingrad.

Rain Man – 30 november

Je zou bijna gaan denken dat Netflix een hekel heeft aan klassiekers. Ook Rain Man zal het niet lang gaan maken. Charles Sanford “Charlie” Babbit is een op zichzelf gerichte autohandelaar in Los Angeles die in oorlog is met zijn eigen leven. Charlie gebruikte als jonge tiener de Buick-cabriolet uit 1949 van zijn vader zonder toestemming en als gevolg daarvan ging hij twee dagen naar de gevangenis. Zijn vader had de wagen namelijk als gestolen opgegeven.

Het is op dat moment dat Charlie verneemt dat zijn vader is overleden en hem in zijn testament een enorme rozentuin en een auto nalaat. Het overige deel van de erfenis, 3 miljoen dollar, wordt door een trustfonds beheert. Charlie leek hierdoor behoorlijk boos en besluit om deze kwestie te onderzoeken. Het lijkt erop dat die “iemand” Raymond is, Charlie’s onbekende broer, een autistische savant die in een eigen wereld leeft en woont in het Walbrook Institute. Charlie ontvoert Raymond vervolgens en besluit hem op reis te nemen naar de westkust als een vorm van zekerheidsstelling om de erfenis van 3 miljoen dollar te krijgen. Prachtfilm!

https://www.youtube.com/watch?v=mlNwXuHUA8I

Meet the Blacks – 30 november

Meet the Blacks valt in dezelfde categorie als Bud Spencer en Cheech and Chong. Heerlijk simpel en waanzinnig vaag met humor die eigenlijk te dom is om echt te kunnen lachen. Toch doe je het. Ook in Meet the Blacks spelen drugs een voorname rol. Carl Black heeft het idiote plan opgevat om een drugsdealer te beroven en zo een nieuwe start te maken. Dat gaat goed, tot de purge-nacht begint. Dan is alles geoorloofd.

Meet the Blacks Official Trailer #1 (2016) – Mike Epps, George Lopez Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Meet the Blacks Official Trailer #1 (2016) – Mike Epps, George Lopez Movie HD The Fandango MOVIECLIPS Trailers channel is your destination for the hottest new trailers the second they drop.

Want

Reageer op artikel:
Deze 11 toffe films verdwijnen binnenkort van Netflix
Sluiten