Redactie
Redactie Women 8 dec 2016

Dit zijn de 9 rijkste Victoria’s Secret Angels

Het enige dat nog bekender is dan de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show, zijn de modellen zelf. Van nieuwkomers Gigi Hadid en Kendall Jenner tot oude rotten in het vak Alessandra Ambrosio en Adriana Lima. Reden genoeg voor zakenmagazine Forbes om in de verdiensten van de (momenteel actieve) modellen te duiken. Dit zijn de angels met de meeste poen op hun bankrekening.

Jasmine Tookes

Leeftijd: 25
Is goed voor: 5 miljoen dollar

Begon haar carrière als 15-jarige voor UGG en brak vervolgens in no-time door. Oprah Winfrey is een uitgesproken fan van Jasmine, oftewel: maximaal cashen!

Op je 20ste je pensioen al in orde hebben

Taylor Hill

Leeftijd: 20
Is goed voor: 6 miljoen dollar

Met zo’n uiterlijk op de catwalk verschijnen én eigenaar zijn van 6 miljoen harde dollars terwijl je pas net de twintig aantikt: hoe is het mogelijk! Taylor werd ontdekt als 14-jarig meisje en mocht vervolgens al snel verschijnen in campagnes van onder andere H&M, Forever 21 en Rosa Cha. Als nét tiener-af is ze het jongste model in deze lijst.

Lily Aldridge

Leeftijd: 31
Is goed voor: 8 miljoen dollar

Same story: Lily werd ontdekt op 16-jarige leeftijd en mocht vervolgens in tal van campagnes pronken. Al sinds 2010 verschijnt ze op de catwalk van Victoria’s Secret, een behoorlijke prestatie. Naast haar modellencarrière runt Lily een kledinglabel genaamd Lily Aldridge for Velvet.

Gigi Hadid

Leeftijd: 21
Is goed voor: 13 miljoen dollar

Gigi, wier moeder hartstikke Nederlands is, mag op haar 21ste al 13 miljoen dollar bijschrijven. 13. Miljoen. Dollar. Nu mag gezegd worden dat ze van best wat privileges heeft genoten, moeder Yolanda was een topmodel in de jaren ’80 tot ’90 en vader Mohamed Hadid is een vastgoedmagnaat, toch doet ze behoorlijk haar best om eigenhandig wat centen te verdienen. Vanaf haar geboorte verschijnt ze al voor de camera, en ook nu zijn de blonde lokken van Gigi overal waar je maar kijkt.

Joan Smalls

Leeftijd: 28
Is goed voor: 16 miljoen dollar

Modellen hebben geen inhoud? Fout! Joan Smalls heeft haar studie Psychologie netjes afgerond, voor ze in 2007 werd getekend door Elite Model Management. Daarna ging het hard. Naast het modellenwerk deed ze ook wat presenteerklusjes én verscheen ze in een videoclip van Miss B herself, die voor ons mannen gewoon doorgaat onder de naam Beyoncé.

Kendall Jenner

Leeftijd: 21
Is goed voor: 18 miljoen dollar

De jongste telg van de Kardashian-Jenner familie. Nuff Said.

Liu Wen

Leeftijd: 28
Is goed voor: 35 miljoen dollar

Gaat er niet direct een belletje rinkelen bij de naam Liu Wen? Niet vreemd, want Liu opereert voornamelijk vanuit haar geboorteland China. Aldaar wordt ze beschouwt als het eerste Chinese supermodel en dat levert aardig wat dollars op. 35 miljoen stuks welteverstaan.

Alessandra Ambrosio

Leeftijd: 35
Is goed voor: 60 miljoen dollar

Alessandra weet het indrukwekkende bedrag van Liu bijna te verdubbelen, wat haar bankrekening werkelijk insane maakt. De Braziliaanse werkt sinds jaar en dag voor elk denkbaar high-end merk en verscheen al in 2000 voor de eerste keer op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show. Al die jaren is ze al knaken aan het incasseren, waardoor ze nu op de tweede plek staat in deze lijst.

Adriana Lima

Leeftijd: 35
Is goed voor: 75 miljoen dollar

De nummer één-positie gaat namelijk naar – hoe kan het ook anders – Adriana Lima. Eveneens van Braziliaanse afkomst en goed voor 255.618.495 Braziliaanse reais, oftewel 75 miljoen dollar. Saillant detail: toen landgenote Alessandra voor de eerste keer naar New York kwam, moest Adriana opdraven om haar te ondersteunen als tolk. Nu hebben de twee The American Dream meer dan waargemaakt, ze zijn immers de twee rijkste Angels op aarde.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 9 rijkste Victoria’s Secret Angels
Sluiten