Redactie
Redactie Life 20 nov 2018

Vlieger worden bij Defensie? Wij laten in 5 stappen zien hoe je dat doet (part #3)

Ben je avontuurlijk ingesteld, toe aan een echte uitdaging en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is dit hét moment om na te gaan denken over een carrière als vlieger bij Defensie. Samen met je collega’s houd jij ons luchtruim veilig en zorg je dat de grondtroepen overal te wereld hun taken kunnen uitvoeren.

Een prachtige baan, maar hoe word je vlieger bij Defensie? De eerste stap gaf een goede indruk van de selectie en ervaringsvlucht, in de tweede video werd de militaire opleiding en EMVO grondschool getoond (bekijk alle video’s hier). In deel drie duiken we in de wereld van de Elementaire Vlieger Opleiding. Benieuwd geworden? En denk jij kalm te kunnen blijven tijdens een noodsituatie? Klik dan hier voor meer informatie.

Vlieger worden bij Defensie | elementaire militaire vliegeropleiding | Episode #3

In episode #3 van vlieger worden bij Defensie leer je alles over de elementaire militaire vliegeropleiding. Ook vlieger worden? Doe de online vliegertest: https://www.werkenbijdefensie.nl/vlieger Volg ons ook op SOCIAL MEDIA: Facebook: http://bit.ly/FACEBOOKWerkenBijDefensie Instagram: http://bit.ly/INSTAWerkenBijDefensie Twitter: http://bit.ly/TWITTERWerkenBijDefensie Snapchat: http://bit.ly/SNAPWerkenBijDefensie


In samenwerking met Ministerie van Defensie

Reageer op artikel:
Vlieger worden bij Defensie? Wij laten in 5 stappen zien hoe je dat doet (part #3)
Sluiten