Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 1 april 2020

Emilia Clarke wil virtueel met jou daten in ruil voor een donatie

Game of Thrones-actrice Emilia Clarke heeft een uniek aanbod. Ze biedt jou en andere fans een virtueel etentje aan. Het enige wat je moet doen om de Mother of Dragons te daten, is doneren aan een non-profit organisatie die zich inzet tijdens de coronacrisis.

Emilia Clarke ken je natuurlijk uit Game of Thrones als ‘Daenerys of the House Targaryen. The First of Her Name. The Unburnt. Queen of the Andals. The Rhoynar and the First Men. Queen of Meereen. Khaleesi of the Great Grass Sea. Protector of the Realm. Lady Regent of the Seven Kingdoms. Breaker of Chains and Mother of Dragons‘. Hoe cool is het om met haar te eten dan wel daten?

Virtueel daten met Emilia Clarke

Op Instagram heeft de actrice een oproep gedaan. Ze vraagt jou om te doneren aan Same You, een organisatie die geld inzamelt om mensen met hersenletsels en beroertes thuis te verzorgen, zodat er tijdens de coronacris extra ziekenhuisbedden beschikbaar komen. Als je hier doneert, maak je kans op een virtueel etentje met Emilia Clarke.

Doneren

Hoe werkt het? Als je voor 9 april doneert, kom je in de koker. Uiteindelijk worden er twaalf mensen geselecteerd voor het virtuele etentje met Emilia Clarke. Je kookt en eet dan met de Game of Thrones-actrice via een persoonlijke livestream. Mocht je niet geselecteerd worden, dan heb je toch nog wat goeds voor de wereld gedaan. Oftewel: baat het niet, dan schaadt het niet. Na 9 april wordt de datum van het etentje bekend gemaakt.

Emilia Clarke is zelf ook bekend met de gevaren van hersenletsels. Na de opnames van het eerste seizoen van Game of Thrones voelde ze zich niet goed en had ze steken in haar hoofd. Het bleek dat ze een hersenbloeding had, onthulde ze laatst aan de New Yorker. Begin daar maar niet direct over tijdens het daten.

Lees ook: Emilia Clarke deed naakt- en seksscènes Game of Thrones onder druk

Reageer op artikel:
Emilia Clarke wil virtueel met jou daten in ruil voor een donatie
Sluiten