Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 21 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Bloederige Bloodshot trailer: Vin Diesel speelt moordmachine

Het is tijd voor een nieuw op comics gebaseerd film-universum! Vin Diesel speelt de hoofdrol in Bloodshot, een bloederige superheldenfilm waarvan net de eerste trailer is uitgekomen.

Bloodshot trailer met Vin Diesel

In Bloodshot wordt marinier Ray Garrison weer tot leven gewekt met nanotechnologie, dankzij een techbedrijf dat alle ethische grenzen overboord gooit.

De operatie zorgt ervoor dat Garrison (Vin Diesel) niet alleen supersterk is, maar ook snel kan genezen en bijzonder agressief is. Tijd voor een groot cliché, waarvan Bloodshot aan elkaar lijkt te hangen, want zijn missie is om de mensen op te jagen die zijn familie hebben vermoord. Plottwist: het zijn politieke targets die in zijn brein zijn geprogrammeerd.

Clichés

Volg je het nog? Bloodshot ziet er nu dankzij de eerste trailer al uit als een uiterst vermakelijke actiefilm die tekort schiet qua originaliteit. Robocop, Punisher, Wolverine, X-Men: de trailer doet denken aan de superheldenfilms van een decennium terug die net niet helemaal de comics omhelsden.

Ons hoor je echter niet klagen: het belooft een spectaculaire achtbaanrit te worden, á la de Fast and Furious en XXX franchises. Precies, ook films met Vin Diesel.

Deadpool

Interessant feitje: Bloodshot is het regiedebuut van Dave Wilson is een veteraan van Blur Studios, een animatiestudio verantwoordelijk voor cinematic trailers en cutscenes voor games als Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Origins en de remaster van Halo 2.

Zijn collega bij Blur Studios was Tim Miller, die zijn regiedebuut maakte met Deadpool. Hij kreeg die kans toen computergenereerde testbeelden lekten. Op dit moment is hij de aankomende Sonic the Hedgehog film aan het produceren, samen met een andere Blur veteraan: de animatie-koning Jeff Fowler.

Maar goed, terug naar Bloodshot. De film komt in februari 2020 uit. Hopelijk kan Wilson net zoals Miller een spektakelstuk afleveren dat boven de clichés uit kan stijgen. De spectaculaire (en bloederige) actie in deze eerste trailer bewijst in ieder geval dat de ingrediënten al aanwezig zijn.

BLOODSHOT – Official Trailer (HD)

Vin Diesel is #Bloodshot. ? Based on the best-selling comic book – watch the trailer now. 2.21.20 Visit Site: https://www.bloodshot.movie/?hs308=youtubeorg Follow Us On Social: https://www.facebook.com/BloodshotMovie https://www.twitter.com/Bloodshot https://www.instagram.com/Bloodshot Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Based on the bestselling comic book, Vin Diesel stars as Ray Garrison, a soldier recently killed in action and brought back to life as the superhero Bloodshot by the RST corporation.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloederige Bloodshot trailer: Vin Diesel speelt moordmachine
Sluiten