Jan
Jan Style 29 jun 2019

Deze prachtige villa in Rotterdam is de beste plek om een hittegolf te overleven

Rotterdam is van oudsher een arbeidersstad. Het is zo ongeveer het hart van de Randstad en daarmee de economische motor van Nederland. Het laatste wat je dus van 010 verwacht, is dat het de locatie is van je volgende droomwoning. Ook als je vindt dat Rotterdam net zo opwindend is als het seksleven van de fruitvlieg, dan nog is het de moeite waard om deze woning eens goed te bekijken. Je ziet dit type namelijk niet elke dag voorbij komen.

De woning die we onlangs hebben gespot op Funda is in alle opzichten een pareltje. Wel een met een leuk prijskaartje: 2.1 miljoen euro. Het is een on-Nederlandse prijs voor een al even on-Nederlandse woning. Je mag dus verwachten dat je voor een dergelijk bedrag ook wel een aardig pandje kunt kopen.

Elke dag vakantie vieren in Rotterdam

De woning in Rotterdam is in alle opzichten ideaal. Denk het je maar eens in: palmbomen, jacuzzi en een perfect onderhouden buitenzwembad. Het is duidelijk dat de woonfunctie slechts een detail is, genieten staat hier voorop en dat gaat goed lukken. Een blik vanaf het terras geeft de woning een mediterrane uitstraling, je waant je bijna op Ibiza. Dat is natuurlijk ook de bedoeling, het dwingt je bijna om urenlang buiten te zitten. Ook als het weer tegen zit.

Villa Rotterdam Funda

Aan de buitenzijde mag de woning een lust voor het oog zijn, de binnenkant is minstens zo spectaculair. De serre doet meer denken aan een luxe strandtent met extreem veel comfort. De huidige bewoners hebben gekozen voor een bijzondere inrichting met veel wit hout zodat het vakantiegevoel ook in de woning nadrukkelijk aanwezig is.

Smaakvolle inrichting

De andere vertrekken zijn net zo smaakvol ingericht. Hier licht de nadruk op het warme karakter. De sfeerverlichting zorgt, in combinatie met de verdere aankleding voor een knusse uitstraling.

Door op een slimme manier gebruik te maken van op het oog, eenvoudige elementen, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de woning. De grote spiegel deelt de living in twee delen waardoor het groter lijkt dan het in werkelijkheid is.

Mag niet ontbreken: de wijnvoorraad

Een woning van dit formaat kan uiteraard niet zonder fatsoenlijke opslagruimte voor wijn. Als je het je kunt veroorloven om een dergelijke woning te betrekken, dan mag je jouw gasten best laten zien dat je een leuke wijncollectie hebt. Dat de meest indrukwekkende presentatie van je wijnvoorraad zich in de werkkamer bevindt, maakt het alleen maar leuker. De woning is nog beschikbaar. Mocht je dus over een flink gevulde bankrekening beschikken, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Roomed

Reageer op artikel:
Deze prachtige villa in Rotterdam is de beste plek om een hittegolf te overleven
Sluiten