Droomhuis: bij deze prachtige villa van drie miljoen euro krijg je een kartbaan

Bij het woord ‘droomvilla’ denk je waarschijnlijk aan een ruim landgoed van enkele hectaren, een giga vette woonkamer met dito bar en bijpassende loungeroom. Een beetje wijnkelder met een gezellige wijnbar mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wellicht denk je ook aan een in-house cinema en een state-of-the-art sauna en inpandig zwembad. Past een privé kartbaan ook in dat rijtje? Wij denken van wel!

Ben je zakelijk gezien, redelijk succesvol dan is het lastig om dat voor je te houden. Iedereen mag namelijk weten dat je het helemaal hebt gemaakt en hoe doe je dat beter dan met een villa met je eigen kartbaan? Een klein probleem: je zult ervoor moeten verhuizen. Jouw droomwoning bevindt zich namelijk niet binnen de landsgrenzen van Nederland, maar in het liefelijke Ierland.

De ultieme mancave met kartbaan

De bewoonbare oppervlakte van 604 vierkante meter. Deze omvat maar liefst vijf slaapkamers, een inpandig zwembad, een sauna, bioscoop en een helikopterplatform. Handig als je bent uitgekeken op de ritjes met je Rolls Royce Dawn. De kartbaan, laten we eerlijk zijn daar gaat het immers om, is één kilometer lang en voldoet aan de eisen van de Motor Sport Association. Officiële wedstrijden houden in je achtertuin hoeft dus langer een jongensdroom te zijn. Overigens, mocht je denken dat jouw kroost over veel meer talent beschikt dan Max Verstappen, bij de woning ligt ook een ‘Kids Car Track’. Laat die kleine dus maar lekker wegscheuren over zijn eigen kartbaan.

Villa met kartbaan

Te klein? Dan koop je de villa van de buren erbij

Mocht de woning toch niet helemaal voldoen aan je wensen, dan adviseert de verkopende makelaar om het nabijgelegen huis (2 Coltrim Rd, Moneymore) te kopen, dan heb je gelijk een leuk gastenverblijf met vier slaapkamers in één koop. Die woning heeft overigens geen inpandige bar, maar wel een heerlijke serre om te genieten van je Ierse whiskey. Voor de slimmeriken: de Nederlandse Hypotheek Garantie is op deze woning niet van toepassing.

Reageer op artikel:
Droomhuis: bij deze prachtige villa van drie miljoen euro krijg je een kartbaan
Sluiten