Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 19 jul 2019

Viktor & Rolf ontwerpen Pride-shirts van 10 euro voor HEMA

HEMA doet traditioneel veel aan de Pride Week en dat is ze te prijzen. Dit jaar verkoopt de winkelketen verkoopt limited edition Pride t-shirts, ontworpen door niemand minder dan Viktor & Rolf. Kost je 10 euro, de opbrengst gaat naar COC.

HEMA x Viktor & Rolf x Pride Week

Liefde is voor iedereen is, is het statement van HEMA. Daarom heeft HEMA, samen met de bekende modeontwerpers Viktor&Rolf, speciaal voor Pride week een T-shirt ontworpen waar deze boodschap in regenboogletters op staat. De T-shirts zijn nu in een limited edition verkrijgbaar in tien Amsterdamse HEMA-filialen en online.

Viktor & Rolf, Hema, Pride Week, T-shirt, 10 euro

“Door samen te werken met HEMA tijdens Pride bereiken wij een groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap; Love is for everyone”, aldus Viktor en Rolf. Het T-shirt is ontworpen ter ere van Pride Week, die over twee weken in Amsterdam van start zal gaan. HEMA gelooft dat een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn een betere samenleving is. HEMA maakt zich daarom al een aantal jaren sterk voor de acceptatie van LBTHI’ers. De volledige opbrengst van de T-shirts zal wederom gedoneerd worden aan het COC. Liefde is voor iedereen, en iedereen zou dit moeten kunnen vieren.

10 euro, een directe donatie aan COC

De limited edition Pride T-shirts zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in tien Amsterdamse filialen en online te bestellen via hema.nl/pride. De T-shirts vind je in verschillende maten, in regular fit en slim fit, en zijn 10 euro per stuk. Wees er snel bij want op = op.

Viktor & Rolf, Hema, Pride Week, T-shirt, 10 euro

Met de verkoop van de Pride T-shirts steunen HEMA en Viktor & Rolf de GSA’s van het COC. Het COC is een belangenorganisatie die zich inzet voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (lhbti’s). Van ieder T-shirt gaat de nettowinst naar de GSA’s van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met diverse seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

?️‍? Check hier onze top 5 Pride sneakers

Reageer op artikel:
Viktor & Rolf ontwerpen Pride-shirts van 10 euro voor HEMA
Sluiten