Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Style 20 dec 2018

Loop er deze feestdagen strak bij dankzij onze kerstoutfit tips

De kerst staat voor de deur, nog een kleine week en dan barst het feest wat in het teken staat van familie, eten en mooie kleding weer los. Heb je voor het kerstdiner bij je schoonmoeder nog geen kerstoutfit weten te bemachtigen? Geen nood, wij helpen je aan een stijlvolle outfit met wat inspiratie.

Vijf tips voor de perfecte kerstoutfit

Tijdens de kerstdagen kun je voor de foute kersttrui gaan. Sure, je zal er wat lachers mee op de hand krijgen, maar een like op Instagram van de modepolitie gaat het niet opleveren. Dus was de kersttrui nét iets te warm en geef hem aan je kleine neefje. Anderzijds: als je in pak gaat, kan het al snel too much worden – tenzij er sprake is van een dresscode uiteraard. Hieronder een aantal kerstoutfits waarmee jij stylish aan de glühwein kan.

Een coltrui

De coltrui is de laatste jaren immens populair en kan eigenlijk niet ontbreken tijdens Kerst. Een coltrui is casual, maar is daarnaast uiterst stijlvol. Combineer een zwarte col op een grijze of zwarte pantalon en je bent helemaal klaar voor de feestdagen.

Gebreide coltrui – 19.99,-

Grijze pantalon – 69.00,-

Kerstoutfit coltrui

Een stijlvol gilet

Ga je chique uiteten of trekken je (schoon)ouders thuis alles uit de kast? Dan is wat netter gekleed gaan wel toepasselijk, alleen thuis in een driedelig pak zitten is gewoon niet zo comfortabel. Skip daarom je colbert en trek een gilet aan, dat zit een stuk lekkerder en geeft je een nette look.

Gilet – 109.95,-

Pantalon – 129.95,-

Overhemd – 99.95,-

Gilet kerst outfit

Peaky Blinder look

Voor de liefhebber van de meesterlijke serie Peaky Blinders zijn er natuurlijk ook oplossingen. Schuif als een echte jaren ’20 gent aan bij het kerstdiner in een strak pak, gilet en uiteraard een tweedcap. Complimenten gegarandeerd.

Peaky Blinders suit – 998,-

Tweedcaps – 49.95,-

Peaky Blinders kerst outfit

Velvet

Een andere klassieke kerstoutfit is een velvet colbert of pak. Het ziet er netjes en luxe uit en heeft iets mysterieus a la James Bond. Ga eens voor een andere kleur dan standaard zwart of rood, denk bijvoorbeeld aan groen en combineer dat met een zwarte pantalon.

Velvet colbert – 127.50,-

Zwarte pantalon -verschillende prijsklasse

Velvet kerst outfit

Casual met een twist

We sluiten af met een casual kerstoutfit. Een outfit voor een relaxed kerstavondje met je vriendin, gewoon netjes, maar niet te gek.

Bow ties – Meerdere prijzen

Pullover/vest – Meerdere prijzen 

Kerstoufit
Reageer op artikel:
Loop er deze feestdagen strak bij dankzij onze kerstoutfit tips
Sluiten