Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 30 okt 2018

Vijf hele dikke custom motoren om van te kwijlen

Motoren blijven fantastische machines. Ze zijn stijlvol, maken bruut geluid en staan voor snelheid. Sommige bikes zien er zo gaaf uit dat je ze gewoon wil rijden. Vandaag lichten we vijf brute custom motoren uit die ieder motorliefhebber in zijn garage wil.

De gaafste custom motoren

Er zijn natuurlijk vele gave custom motoren, maar wij hebben geprobeerd vijf enorm toffe motoren te zoeken. De gaafste motoren hebben we voor jullie onder elkaar gezet. Droom even weg met deze prachtige custom motoren.

VX Traveller

Deze ontzettend dikke custom bike is wel heel bijzonder. De in New York gebaseerde customshop Venier Customs heeft deze Caviga Gran Canyon uit 1999 flink onderhanden genomen. Van de oldskool Caviga is nog maar weinig over. De motor heeft een nieuwe tank, nieuwe fenders, een nieuw Ducatie 900 SS motorblok en nieuwe knipperlichten. Om hem af te maken zit er een nieuw gaaf in het zadel verwerkt achterlicht op en een dikke nieuwe uitlaat. De Venier bike is klaar voor avontuur.

venier-cagiva-gran-canyon
venier-cagiva-gran-canyon
venier-cagiva-gran-canyon
venier-cagiva-gran-canyon
venier-cagiva-gran-canyon

Deus Ex Machina Ranger

Liefhebber van bosritjes en niet vies van een beetje modder? Dan is deze Deus Ranger jou ideale vriend. De mannen van Deus Ex Machina hebben een Zweedse Husqvarna FE501 als basis genomen en het resultaat mag er wezen. De Husky FE501 is omgetoverd tot een pure bos crosser. De Ranger heeft een nieuwe tank, nieuw zadel, nieuwe uitlaat en nieuwe spatborden om de modder zo goed mogelijk tegen te houden. Een hele brute bike met een excentrieke kleur.

Triumph Scrambler 1200 XE

Onze Engelse vrienden van Triumph hebben een hele gave scrambler op de markt gezet, de Triumph Scrambler 1200 XE. Deze prachtige machine is ideaal voor een heerlijke tour of een dagje zanderige wegen pakken en lekker crossen. De XE heeft een heel dik blok onder het zadel zitten, een Bonnevile 1200 cc blok! Power gegarandeerd. Voor de veiligheid zit er ABS op dit beestje en heeft hij twee hele dikke uitlaten waar prachtig geluid uit komt. Check de brute Triumph Scrambler 1200 XE hier.

Ducati Desert Sled

Wanneer je scrambler zegt, zeg je eigenlijk meteen Ducati. De Italianen maakte in korte tijd enorme faam met hun geliefde Ducati scramblers. De nieuwe range scramblers is uit en ze zijn fantastisch. Wij zijn helemaal weg van de Ducati Desert Sled. De looks, de banden en de strakke kleuren van de motor maken hem helemaal af. Een geweldige machine. Perfect voor een middag crossen in de bossen of gewoon een lekkere tour over de weg. Wat een machine!

Indian FTR 1200

Van een Italiaanse scrambler gaan we naar een Amerikaanse flattracker. Het oudste motormerk van de Verenigde Staten, Indian heeft een prachtige flattracker op de marktgezet. De prachtige Indian FTR 1200 heeft de looks van een brute flattrack bike maar is perfect voor de normale straat. De 1200 is gebaseerd op de winnende racemotor van Indian, de 750 flattracker. Het resultaat mag er wezen. De brute motor ligt laag boven de grond, heeft maar liefst 120 pk en uiteraard ABS. Wat een motor!
Reageer op artikel:
Vijf hele dikke custom motoren om van te kwijlen
Sluiten