5 brute en betaalbare retro Mash-motoren onder de 7.000 euro

Retro is het helemaal, ook in de motorwereld. Onlangs wezen we je op betaalbare retro motoren van Fantic. Deze week hebben we een paar brute modellen van het merk Mash Motors voor je geselecteerd.

Misschien ken je het merk al en heb je een aantal modellen toevallig op de MotorBeurs zien staan. Mocht het nieuw voor je zijn: Mash Motors is een Frans merk, dat zijn machines laat maken in China. Verwacht betrouwbare tweewielers in een retro jasje. Vooral beginnende A1 of A2-rijders vinden betaalbare motoren bij dit merk.

Vijf betaalbare retro motoren van Mash

Om je een beeld te geven van het aanbod van Mash Motors, hebben wij onze vijf favoriete motoren voor je op een rijtje gezet. Daarbij hebben we rekening gehouden met de prijs.

1. Mash X-Ride 650 (6.899 euro)

Een van de gaafste modellen die het merk tot nu toe heeft geproduceerd, is de Mash X-Ride 650. Deze klassiek ogende enduro motor heeft onwijs toffe looks en heeft wel wat van een Ducati Desert Sled of Yamaha XSR 700 XTribute. Maar dan een stuk goedkoper. Met zijn crosser-looks en betrouwbare Ă©Ă©ncilinder (40pk) beleef je veel plezier. Meer informatie over de motor vind je hier.

2. Mash Dirt Track 650 (6.299 euro)

Als je in de 650 CC-sferen wil blijven, check je deze Mash Dirt Track 650. Met deze dirt tracker beleef je zowel op de baan als op de weg veel plezier. Daarnaast ziet hij er lekker uit en trek je waarschijnlijk veel bekijks. Je tikt de motor voor een zacht prijsje op de kop. Meer informatie over de motor vind je hier.

3.Mash Café Racer TT40 (4.499 euro)

Wil je als beginnende rijder een echte caféracer rijden? Dan is de Mash Café Racer TT40 een toffe optie. De motor heeft een heerlijk klassieke uitstraling en heeft een 400 CC-motor met 29 pk. In de categorie betaalbare motoren is dit een absolute topper. Meer informatie over de motor vind je hier.

4. Mash Scrambler 400 (4.999 euro)

Een ander model waar we wild van worden, is de Scrambler 400. Deze motor neemt je mee terug naar de jaren 60 en is dan ook geĂŻnspireerd op de klassieke off-road motoren uit die tijd. De robuuste accessoires, het zwarte blok en het blinkende chroom vormen de perfecte mix. Meer informatie vind je hier.

5. Mash Black Seven 125/250 (4.299 euro)

Niet alleen voor de A2-rijder biedt Mash veel keuze, ook voor de A1-rijder is het assortiment een snoepwinkel. Een mooi voorbeeld is de Mash Black Seven 250. Deze op de Triumph Bonneville geĂŻnspireerde motor heeft gave zwarte looks en 14,9 kW. Ook in 125 CC verkrijgbaar. Meer informatie over de motor vind je hier.

Inmiddels ook te rijden in Nederland

Deze brute en betaalbare Mash-motoren zijn tegenwoordig te vinden bij een aantal dealers in Nederland, waaronder Motorport Breda en 4taktwinkel.

Reageer op artikel:
5 brute en betaalbare retro Mash-motoren onder de 7.000 euro
Sluiten