Redactie
Redactie Clothing 3 feb 2016

Vier beginnersfouten bij een nette outfit

Toegegeven; de perfecte outfit samenstellen, is niet altijd makkelijk. Wat kan wel en wat absoluut niet? Deze ‘fouten’ gaan niet over iets marginaals als twee tinten kleurverschil in je polo, maar over duidelijk verkeerde keuzes bij het dragen van een nette outfit. Ready, set, go

1. De verkeerde lengte van je broek

Stijlvijand nummer één van elke man: een broek die te lang uitvalt. Een simpele aanpassing van je kleermaker is de snelste en makkelijkste oplossing. Hieronder een paar voorbeelden hoe het wel moet.

2. Vierkante schoenen

Er is heel veel mogelijk qua schoenen, maar één ding raden we je absoluut af: schoenen die aan de voorkant in een vierkant lopen. Je voet is niet vierkant, dus je schoenen ook niet. Daarbij oogt het gewoon lomp.

3. Een te groot pak

Inmiddels een cliché, maar het gebeurt nog steeds veel te vaak: mannen die een pak dragen dat net één of twee maten te groot is. Alle charme van een pak (goed verzorgd, krachtig) vervalt indien hij te groot is. Laat je daarom altijd goed adviseren. Hieronder wederom een aantal voorbeelden van mannen met een pak dat perfect past.

4. Een gigantische portemonnee

Vrijwel alle mannen zijn ooit tegen dit ‘probleem’ aangelopen; een portemonnee die oogt alsof er een kluis in je broek zit. Draag je portemonnee daarom in de binnenzak van je jasje of kies voor een smaller model dan wel een pashouder, zoals je in de gallery hieronder ziet. Succes!

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Vier beginnersfouten bij een nette outfit
Sluiten