Redactie
Redactie Advertorial in archief 13 jan 2016

Vet! Creëer thuis een bioscoop…. met je tablet!

Je denkt vast wel eens na over nog niet bestaande producten die je erg graag zou willen hebben. Onze verbazing was groot toen bleek dat één van die producten er nu echt gaat komen. Met behulp van deze innovatieve sleeve kun je overal en altijd jouw tablet als beamer gebruiken. Eindelijk!

Deze sleeve is specifiek ontwikkeld als concept voor de Lenovo YOGA Tab 3 Pro door twee innovatieve designers. De YOGA TAB 3 Pro is op zichzelf staand al uniek, want hoeveel tablets zijn er nu waarmee je kunt projecteren? Maar handig als-ie is, er zijn nog steeds situaties waarin je geen gebruik kunt maken van dit USP. Want waar ga je bijvoorbeeld op projecteren als je buiten bent, of in een glazen vergaderruimte, of simpelweg op een plek waar geen geschikt oppervlak is? Deze sleeve biedt het antwoord.

Met de Lenovo Cinema Sleeve beschik je altijd over een perfect wit, egaal en groot projectiescherm. Nu denk je waarschijnlijk dat het niet zo handig is dat je dan altijd zo’n projectiescherm mee moet tillen maar hier is de catch: het scherm zit keurig verwerkt in de sleeve die verder normale proporties kent. Met andere woorden: je hebt ‘gewoon’ ook een stijlvolle sleeve die jouw kostbare tablet beschermt.

Het toffe van dit concept is de dagelijkse bruikbaarheid. Omdat de sleeve visueel nauwelijks verschilt van traditionele exemplaren kun je écht altijd en overal de projectiefunctie van de YOGA Tab 3 Pro gebruiken. Daarmee zorgt de Lenovo Cinema Sleeve voor echte vernieuwing, zowel in zakelijk opzicht als privé. Hoe vaak heb jij wel niet je vrienden een toffe Youtube video willen tonen en moesten jullie krampachtig met z’n allen rond de tablet plaats nemen? Nu beam je de video gewoon als een baas op je Cinema Sleeve. En denk eens aan zakelijke presentaties: geen laptop meer meezeulen, geen statische, logge beamers meer (die op de een of andere reden nooit lekker werken op jouw apparatuur). Dit is echt een zeer toffe en handige oplossing. Momenteel is het product nog niet te koop, maar Lenovo kijkt naar de mogelijkheden van daadwerkelijke productie. Je kunt hier tot die tijd jouw interesse achterlaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vet! Creëer thuis een bioscoop…. met je tablet!
Sluiten