Alrik de Jong
Alrik de Jong Kapsels & Baarden 17 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Met ‘s werelds eerste verwarmde scheermes ben je jouw eigen barbier

Gillette introduceert vlak voor kerst de Heated Razor, ‘s werelds eerste verwarmde scheermes dat mannen thuis de sensatie en het resultaat van een scheerbeurt bij de barbier biedt.

Dit pure hot-tech scheersysteem is ontworpen door GilletteLabs, de gloednieuwe high-end divisie van Gillette. De Heated Razor is al een groot succes in de Verenigde Staten en werd beloond met de Men’s Health Grooming Awards 2019, een vermelding in de TIME’s Best Inventions 2019 en het winnen van de Best of CES 2019 Awards.

De Heated Razor voelt als een warme handdoek

Met de GilletteLabs Heated Razor voelt scheren anders dan ooit tevoren. De scheerbeurt voelt aan alsof een barbier de huid heeft voorbereid met een lekkere warme handdoek. En dat is precies wat de Heated Razor ook doet.

De geïntegreerde en in intensiteit verstelbare verwarmingsstrook van de high-tech Heated Razor springt met één druk op de knop en in minder dan één seconde aan en verdeelt de rustgevende warmte gelijkmatig over de huid. Dit zorgt in combinatie met de supernauwkeurige Gillette FlexDisc-technologie voor een warme en comfortabele scheerervaring.

Nee, het verwarmde scheermes van Gillette opent geen poriën

Het is in tegenstelling met wat vaak wordt gedacht, maar warmte opent niet de poriën. Warmte helpt het gezicht grondig te reinigen en zo onzuiverheden uit de huid te verwijderen.Het verwarmde scheermes vermindert scheerirritatie aanzienlijk, doordat ingegroeide haren naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. En cruciaal voor een soepele scheerbeurt: warmte verzacht de haren.

verwarmd scheermes, heated razor, gilette

Dit verzachten van de haren minimaliseert het traditioneel trekkerige en branderige gevoel na een scheerbeurt. Oh ja, het verwarmde scheermes van Gillette heeft ook nog een prijs. Je betaalt 199,99 euro voor de GilletteLabs Heated Razor Starter Kit en 49,99 euro voor een verpakking met 8 mesjes. Lees hier meer.

?? Check ook: Creëer je eigen George Clooney-baard in drie stappen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met ‘s werelds eerste verwarmde scheermes ben je jouw eigen barbier
Sluiten