Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 18 dec 2020

TV-tip: Max Verstappen-docu ‘Whatever it Takes’ op Ziggo

Het Formule 1-seizoen zit er weer op. Het was een bijzonder jaar voor de sport. Corona zette het seizoen op z’n kop, maar Max Verstappen liet zich niet gek maken. De jonge Nederlander was ook dit jaar weer de enige serieuze bedreiging voor Mercedes. Maar wat maakt Max Verstappen zo goed? En wat beweegt hem? Op die vraag krijg je vanavond antwoord. Ziggo zendt namelijk de nieuwe docu Max Verstappen: Whatever It Takes uit.

Dit is de geautoriseerde docu-serie die het echte en volledige verhaal vertelt van Max Verstappens weg naar de Formule 1. Van zijn eerste stapjes in de racewereld tot de grote doorbraak en het succes in de koningsklasse van de racesport. In deze spraakmakende serie zien we hoe Max zich naar de top wist te knokken. Daarnaast krijg je een intiem kijkje in zijn privéleven, want tot in zijn privéjet aan toe is hij gevolgd door documentairemaker Nick Hoedeman.

Max Verstappen: het hele verhaal

Dit verhaal wordt verteld door de mensen die deze reis van dichtbij hebben meegemaakt. Zijn familie, vrienden en de mensen met wie hij samenwerkte. Ziggo sprak ze allemaal om zo een portret te kunnen maken van een pure winnaar. Vooral zijn familie speelt hierin een belangrijke rol. Uiteraard komt vader Jos uitgebreid aan het woord, maar ook zijn moeder en zusje vertellen over het bijzondere leven dat Max naar de top heeft gebracht.

Uiteraard komen ook zijn manager Raymond Vermeulen en Red Bull-adviseur Helmut Marko aan het woord. Twee mannen die niet alleen de sporter, maar ook de mens Max Verstappen door en door kennen. Aan de hand van hun verhalen zien we hoe de jonge Nederlander in no-time is uitgegroeid tot één van de grootste namen op de grid.

Max Verstappen: Whatever It Takes laat overigens niet alleen de sporter zien, maar ook hoe Max buiten de Formule 1 is. De camera ging ook mee als de race voorbij was om zo een andere kant te laten zien. Naast een groot coureur is Max Verstappen namelijk ook gewoon een 23-jarige jongen. Door middel van intieme beelden en interviews met familie en vrienden krijgen fans nu ook een keer die kant te zien.

Whatever It Takes kijk je bij Ziggo

De complete driedelige docu-serie Max Verstappen: Whatever It Takes is vanavond (vrijdag 18 december) in zijn geheel te zien op televisie. Hiervoor ga je om 20:45 naar Ziggo Sport. Dit is de sportzender op kanaal 14 die gratis is voor Ziggo klanten. Mocht je al iets anders hebben of dit bericht te laat lezen, maak je geen zorgen. De docu is namelijk ook een maand lang gratis te streamen als je Ziggo klant bent. Hiervoor ga je naar het On Demand menu van je Ziggo mediabox, gebruik je de Ziggo GO app of ga je naar ziggogo.tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-tip: Max Verstappen-docu ‘Whatever it Takes’ op Ziggo
Sluiten