Verstappen en Albon scheuren in heerlijke video dwars door Nederland

Dit weekend had het mooiste weekend van het jaar moeten worden voor fans van Max Verstappen. Eindelijk een echte thuisrace voor de Red Bull coureur, maar helaas kleur Zandvoort deze zondag niet oranje. De Formule 1 ligt voorlopig nog wel even stil. Gelukkig heeft Red Bull Racing een manier gevonden om toch in Nederland te racen.

Samen met teamgenoot Alexander Albon dook Max Verstappen onlangs toch nog op in ons land. Overal doken filmpjes op van Red Bull wagens die door ons land reden. Ze werden gespot op het strand, het circuit van Zandvoort en tussen de bollenvelden. Toen vroegen we ons af waarom ze daar rondreden en nu hebben we het antwoord.

Langs de molens en dwars door Amsterdam

Het was allemaal om een epische promotievideo op te nemen. Hierin geeft Max Verstappen een rondleiding door ons land. In de havens komen ze uit een container om vervolgens een rondje te maken langs alles waar Nederland bekend om staat. Een snelle rit langs de molens, dwars door de kassen en langs Paleis Noordeinde. Zelfs het centrum van Amsterdam wordt nog even aangedaan.

Alles om uiteindelijk aan te komen op het circuit van Zandvoort. Hier had grootverdiener Max Verstappen dit weekend zijn thuisdebuut moeten maken. Helaas zit dat er dus niet in, maar deze video maakt een hoop goed. Vooral omdat dit een prachtig stukje reclame is voor ons land.

En dan hebben het niet alleen over ons landschap en Max Verstappen. Ook een andere door Red Bull gesponsorde sporter pakt zijn kans om te schitteren. Op het strand worden Verstappen en Albon namelijk vergezeld door Jeffrey Herlings. De man die praktisch onverslaanbaar is op een crossmotor laat in het mulle zand zien tot wat hij in staat is.

Max Verstappen toch nog op Zandvoort

Ondanks dat deze dag voor Formule 1 en Max Verstappen fans veel mooier had moeten zijn, is dit toch gewoon puur genieten. Laten we hopen dat er snel weer geracet kan worden, want na het zien van deze video kunnen we echt niet meer wachten.

Reageer op artikel:
Verstappen en Albon scheuren in heerlijke video dwars door Nederland
Sluiten